BF+5
2009-11-30 - 12:55:37

Dagarna fortsätter att gå men ingen bebis än inte. Försöker göra upp lite planer inför veckan för att få tiden att gå om lillasyster inte känner sig redo att titta ut än. Idag ska vi till fridaberg och träffa lite mammor och barn. Imorgon efter dagis ska vi nog baka lite med trolldeg eller kanske gå till bibblan.

Någon som har något förslag på vad vi kan göra ons/tors eftermiddag, eller kanske någon som vill hitta på något?

BF+4
2009-11-29 - 13:39:46

Idag är jag på lite bättre humör. Även fast inte lillasyster vill titta ut än så är det faktiskt 1:a advent och hur kan man inte vara glad då? Vi har spenderat förmiddagen först i lekparken och sen har vi varit på julmarknad uppe på torekällberget. När Tindra har vaknat från sin middagsvila ska vi fortsätta dagen med pepparkaksbakning och lite advents/julpyntning. Jag brukar egentligen inte pynta så mycket vid advent men iår kan jag helt enkelt inte låta bli!

Annars har jag börjat ställa in mig på att det inte blir någon bebis fören i december, runt den 9 december bör hon iaf ha kommit ut. Så jag får helt enkelt sikta på det datumet istället.


BF+3
2009-11-28 - 12:07:57

Mitt humör har börjat svika mig. Nej, ingen bebis har kommit än som ni kanske förstår. Jag är verkligen gjord för att vänta och mitt humör är som en bergodalbana just nu. Försöker hålla humöret uppe och vara glad för Tindras skull men det är verkligen inte lätt. Dagarna blir bara längre och längre och när jag inte ens får sova bra på natten blir det lagom trögt.
Nåja, jag ska sluta klaga. Jag har något roligt att se framemot, men just nu känns det som om att det aldrig kommer att hända.

BF+2
2009-11-27 - 09:30:02

Godmorgon allihopa! Vad roligt att det var så många som ville gissa på när hon vill titta ut. De flesta har gissat på till helgen så nu tycker jag att vi hoppas på det tillsammans.
Jag har sovit lite halvdåligt inatt. Många kisspauser och har haft lite ont i ryggen. Tindra och jag låg och mös i sängen till klockan var ungefär 20 över 8 och efter det har vi mest bara hunnit med att äta frukost och fixat iordning här hemma. Vi ska snart klä på oss (vilket borde vara nu) och gå ner till biblioteket för att möta upp Anneli och Linnea och gå på rim och ramsor som de har där idag. Sen blir det lite lek i lekparken innan det är dags för lunch!

Ha en trevlig dag.


BF+1
2009-11-26 - 09:32:46

Ingen bebis i natt heller. Sitter här hemma lika tjock som vanligt, om inte tjockare. Vid den här tiden med Tindra hade vi åkt in till sjukhuset och sen föddes hon 16:48 och då hade jag redan haft värkar i två dygn. Nu har jag inga känningar alls och väntar mest på att värkarna ska komma.

Någon som vill gissa när hon tänker titta ut?

BF dagen är kommen.
2009-11-25 - 19:23:03

Ja, till idag var lillasyster beräknad. Men ingen lillasyster verkar vilja titta ut utan hon ligger iställer kvar i magen och myser. Nu hoppas jag mest på att jag slipper gå såhär i två veckor till. Mitt tålamod finns inte längre och det är drygt att bara vänta.
Nåväl, imorgon är det iaf torsdag och då betyder det att det snart är fredag och Mats kommer hem och är hemma hela helgen och myser med något. Så har inte lillasyster kommit ut så har vi åtminstonde en mysig helg att se fram emot.

Väntan.
2009-11-22 - 20:50:20

Jag är inte gjord för att vänta på saker, jag är för otålig helt enkelt. 3 dagar kvar idag till lillasyster är beräknad och det känns verkligen som evigheter. Just nu känns det inte alls som om att hon kommer snart utan att jag förmodligen kommer gå över tiden. Jag kommer bli galen av all väntan, jag vill inte vänta längre, jag tycker inte om att vänta.

Söndag.
2009-11-22 - 09:26:47

Det gäller att uppskatta söndagarna trots att det ibland kan kännas svårt. Helger är snart slut och Mats ska jobba igen vilket betyder att det är flera dagar kvar tills det är helg igen. Men trots det är söndagar faktiskt oftast otroligt mysiga. Jag kände mig någorlunda pigg imorse och bestämde mig för att göra scones till frukost. Nu ska vi snart ut och leka lite innan lunch och sen efter lunch ska vi iväg och säga grattis till Tiger som fyller år idag. Det blir en promenad dit och jag hoppas att mina höfter orkar med det, men det får de helt enkelt lov att göra.

4 dagar kvar!
2009-11-21 - 22:23:24

Ja, då var det 4 dagar kvar idag då (om nu lillasyster behagar att titta ut på bf). Än så länge visar hon inga riktiga tecken på att komma ut. Jag går mest runt här hemma med sammandragningar, eller ja de kommer mest när jag sätter eller lägger mig ner. Just nu sitter/ligger jag i soffan och får svårt att andas och blir alldeles varm så fort en sammandragning kommer krypandes. Har också lite ont i min ryggrumpa/rumprygg som jag så fint kallar det men än är det verkligen inga riktiga värkar. Sitter och önskar att de kunde börja komma tätare och göra mer ont (det är verkligen inte varje dag man önskar smärta). Snart ska jag ta ett bad och lägga mig i sängen vilket åtminstonde brukar få sammandragningarna att ge med sig och jag kan få sova.

New Moon.
2009-11-21 - 21:51:26

Nu är filmen sedd och jag känner mig nöjd. Filmen var riktigt bra men jag tror att min hjärna mest är inställd på att föda barn just nu vilket gör det svårt för mig att riktigt uppskatta filmen. Men hade jag inte varit höggravid ch suttit obekvämt med sammandragningar som gör att jag får svårt att andas så skulle den nog ha varit ännu ännu bättre. Något jag iaf är nöjd med är hur väl de faktiskt följde boken den här gången, inget avvikande eller konstigt och det lilla som saknades var lätt att bara fylla i. Tummen upp!

Här kan ni se en New Moon poster framför er, är för lat för att lägga upp någon så ni får helt enkelt fantisera lite.


Väntan.
2009-11-20 - 16:58:38

Jag sitter här hemma och börjar bli riktigt spänd, men den här gången är det inte lillasyster jag väntar på. Jag har inte vågat tänka så mycket på det innan men nu kommer det förmodligen bli av. Jag och Mats åker och tittar på New Moon imorgon om nu inte lillasyster mot förmodan skulle bestämma sig för att titta ut idag. Jag har egentligen längtat helt sjukt mycket efter filmen men har inte vågat riktigt hoppas på att få se den nu när den kom ut så tätt intill när lillasyster var beräknad. Nog med babbel, imorgon får jag förmodligen se den och jag måste säga att jag verkligen längtar!


v.40 (39+0)
2009-11-19 - 19:36:23

Tydligen flyger tiden fortfarande iväg eftersom jag idag faktsikt går in i vecka 40. 6 dagar kvar till lillasyster är beräknad att komma ut men vi får se när hon själv behagar. Än så länge visar hon inga tecken på att vilja komma ut, har lite sammandragningar men önskar att det ville komma igång ordentligt. Jag ska försöka njuta av sista tiden som gravid nu, det är ju trots allt lite mysigt.

Kanske inte den finaste bilden på magen men det var den nyaste jag hade.


8 dagar kvar!
2009-11-17 - 19:49:13

Yes, nu är vi nere på ensiffrigt. Det är 8 dagar kvar till lillasyster är beräknad, jag hoppas att hon håller sig till rätt sida av det beräknade datumet iaf. Det kommer nog bli lite dåligt med bloggande nu, är trött och försöker mest övertala lillasyster om att det faktiskt är dags att titta ut nu.
Annars rullar vardagen på här hemma, vi har det bra och hittar på bus titt som tätt. Tindras tal börjar komma igång mer och mer även fast det oftast inte är ordentliga ord som kommer ut. Något som hon däremot vägrar att säga är mamma. Hon har under en period nu gått runt och kallat mig kikki men de senaste dagarna kallar hon inte mig någonting. Pekar jag på Mats och frågar vem det är säger hon pappa, pekar jag på henne säger hon Tindra, pekar Mats sen på mig och frågar tittar hon bara på oss som om att vi vore helt korkade, haha. Söt som tusan är hon iaf och är gärna med på både kram och pusskalas!


Farsdag.
2009-11-08 - 15:30:56

Iår är det 3:e gången som vi firar lite farsdag här hemma. Jag hade inte lyckats komma på något roligt att ge till Mats så jag gick istället upp imorse och bakade scones till frukost. Sen frågade jag Mats om det fanns något speciellt som han vill göra idag och självklart kunde han inte komma på något. Efter att Tindra vaknat från sin vila sa Mats att han ville mysa ner sig i soffan med frukt och titta på en disneyfilm. Så nu sitter vi här i soffan alla tre och tittar på Peter Pan, lagom söndagsunderhållning. En bra önskan tyckte jag av Mats eftersom som verkligen inte var krävande, det är skönt med en stillsam dag.
Vi var ute och gick på promenad i förmiddags och förmodligen blir det en kvällspromenad efter middagen sen också eftersom vi spenderar eftermiddagen inomhus. Jag har blivit beroende av den friska luften!

Här har vi mina hjärtan i soffan <3


Idol.
2009-11-06 - 21:48:22

Ännu en fredagskväll framför idol med massor av fredagsmys. Om inte alltför länge kommer fredagsmyset förhoppningsvis inkludera en till person, våran efterlängtade lillasyster!
Jag och Mats är helt sålda på Reza och tycker om henne mer och mer för varje gång. Hon är helt otrolig! Mina andra två favoriter är Tove och Erik som också är fantastiskt duktiga.

Nu kom jag faktiskt inte på något mer att skriva för stunden. Vi har en relativt lugn helg framför oss i helgen och jag tänker njuta så länge den varar. Stor del av tiden kommer förmodligen gå ut till försöka övertala lillasyster till att titta ut snart.



<NIKKI
Ibland tar livet plötsliga vändningar och då gäller det att hänga med. Jag är en 20årig 2barnsmamma med som spenderar dagarna med mina galna kollegor på Södertäljes största nöjestidning och min lediga tid hemma med två små söta monster.