Long time no see
2009-02-26 - 14:44:47

Sitter och skriver en labbrapport som vår käre kemilärare ville ha in efter v.9. Har en hel del saker att göra klar men nu är det inte långt kvar till studenten. Egentligen är det inte så mycket som ska göra nu när projektarbetet börjar bli färdig, har en del rester att göra och så ska jag börja med första kapitlet i Matte E om jag inte vill bli ihjälslagen av BINI nästa vecka.
Tindra har varit sjuk till och från ett par veckor och är därför hemma med mig den här veckan (har lov) och hon kommer även få vara hemma hela nästa vecka för att få vila upp sig ordentligt. Jag försöker få så mycket som möjligt gjort samtidigt som jag har ett snorigt busfrö här hemma som springer runt och hittar på bus. Just nu går hon omkring med ett durkslag på huvudet.

Har tappat min blogganda och minns knappt hur man skriver blogg. Nej, nu vet jag inte vad jag ska skriva.

Hejdå.


En vecka senare.
2009-02-01 - 12:11:13

Håller på att göra mig iordning, vi ska iväg och gratta min kusin. Egentligen borde jag plugga, funderar på att ta med mig datorn på tåget och sitta där. Just nu vet jag inte hur jag ska hinna med allt till studenten. Projektarbetet är prio ett och tar så lång tid att jag inte hinner med något annat. Är stressad och trött men snart är det slut och det är helt klart värt det. Jag måste bara påminna mig själv om varför jag gör det så att jag hittar den sista orken.
Ni får ha tålamod med mig, Skolan och familjen tar upp all min tid, det kommer bli bättre om ett par veckor och då kommer jag nog börja skriva igen.

Ha det bra!



<NIKKI
Ibland tar livet plötsliga vändningar och då gäller det att hänga med. Jag är en 20årig 2barnsmamma med som spenderar dagarna med mina galna kollegor på Södertäljes största nöjestidning och min lediga tid hemma med två små söta monster.