På g.
2007-10-27 - 18:08:17

Nu har bebisen äntligen börjat visa lite tecken på att kanske vilja komma ut. Har haft värkar till och från hela dagen men de är fortfarande oregelbudna och kommer inte så tätt.
Vill ha bebis nu!
Jag hoppas att det sätter igång mer snart så att det inte blir en till helt sömnlös natt utan nytta. Mest av allt hoppas jag på att det fortsätter så att det inte avstannar och att jag får gå såhär i två veckor till.
Det skulle vara förjävligt

Håll tummarna?

Kärlek.
2007-10-24 - 22:09:35

Här sitter man framför datorn, snart läggdags och är helt upprymd av kärlek!
Jag älskar dig Mats Anders Lisell av hela mitt hjärta!
Det finns ingen bättre än du
Jag undrar hur mitt liv hade sett ut nu om jag inte hade träffat min karl, men jag kan nog garantera att det inte hade varit så här bra.
För jag har världens bästa pojkvän!
Du är det finaste jag har

Lat.
2007-10-20 - 23:43:23

Ibland är jag nog världens lataste. Jag sitter här framför datorn minst en gång dagligen och tänker att jag måste skriva något i min blogg. Oftast så blir det självklart så att jag är alldeles på tok för lat för att ens öppna sidan och sätta mig ner och skriva en rad.
Stackars ni små läsare
Sedan när jag inte orkat skriva så får jag ångest över att jag inte har skrivit på ett tag vilket bidrar till att jag verkligen inte orkar skriva!
Förstår ni vilket dilemma?
Jag är nog inte helt frisk jag.

Kom ut nu Alien!

Nytt.
2007-10-14 - 20:20:45

I torsdags var vi på besök hos den nya barnmorskan, jag fick sällskap av min käre mor. Hon var trevlig och allt såg bra ut idag också!  Hon verkade lika "chockad" som de flesta över hur smidig jag fortfarande är, det är skönt att höra men jag känner mig som en stor degklump.
Men inte så länge till
Alien
har glidit ner lite nu och blivit ruckbar istället för rörlig, skönt att något händer iaf även fast man inte ska hoppas. Idag är det lite mindre än två veckor kvar men som det känns nu så tror jag att jag går över tiden vilket betyder att jag kan behöva gå såhär i en månad till.
Usch
Självklart är det mysigt att vara gravid, men nio månader är en lång tid! Nu när det börjar närma sig känner jag att jag mer och mer bara vill snusa bebis, inte bli misshandlad innifrån.


Du har gått 266 fulla dagar av 280
Du är i vecka 39
Du har gått 38 fulla veckor och 0 fulla dagar (v38+0)
Du är i 9:e kalendermånaden
Du är i 10:e graviditetsmånaden
Du är i trimester tre
Du har 14 dagar kvar till förlossning

Fotografering.
2007-10-06 - 17:20:54

Idag har Agnes varit här och fotograferat lite. Tänkte att det skulle vara roligt att ha lite bilder ifrån graviditeten och lite bilder på mig och mats. Agnes är riktigt duktigt, det kommer nog minsann bli något stort av henne en vacker dag. Hon ska få fotografera mitt bröllop sen (om jag nu gifter mig) har jag bestämt.
Tack Agnes!

Jätte fina bilder har det minsann blivit, så idag blir det lite mer bilder än det blir text.

       



<NIKKI
Ibland tar livet plötsliga vändningar och då gäller det att hänga med. Jag är en 20årig 2barnsmamma med som spenderar dagarna med mina galna kollegor på Södertäljes största nöjestidning och min lediga tid hemma med två små söta monster.