Tips!
2008-12-15 - 19:46:11

Ett lite tips till er alla bloggare där ute:



Eclipse.
2008-12-13 - 23:27:04

Det blir allt längre tid mellan mina blogginlägg. För tillället är jag uppe i boken Eclipse (tredje boken i samma serie som twilight), jag kan inte hjälpa att jag är fast. I fredags såg jag filmen på bio med några tjejer ifrån klassen och den var helt underbar. Lutar åt att gå och se den igen i helgen eftersom jag knappast kommer kunna hålla mig längre.
Imorgon ska jag iväg med Kim och shoppa julklappar i farsta. Hade först tänkt ta med mig Tindra men ändrade mig sen eftersom det är skönare för henne att få vara hemma med sin papps och ta det lugnt.
En vecka kvar i skolan innan det är jullov, woho!

Nej, jag är trött

Full rulle.
2008-12-09 - 19:25:00

Har intr skrivit på något som känns som evigheter. Just nu har jag egentligen inte tid att skriva heller. Jag har gett upp datorn, knappt suttit alls de senaste dagarna, jag hinner helt enkelt inte. En hel del skolarbete är det som ska göras innan jul och jag har även fått ett nytt beroende. Det nya beroende heter Twilight och jag slukar böckerna så fort jag bara kan. Ska se filmen på fredag och kan knappt bärga mig. Hej och hå om man säger så. Inte bra med ett nytt beroende samtidigt som resten av livet knappt har tid att existera. Nu måste jag plugga inför matteprovet imorgon, känner mig inte alls tillräckligt förberedd men jag hoppas på det bästa.

Still tired.
2008-12-02 - 22:21:45

Just nu känns det som om att jag aldrig kommer bli pigg igen. Jag är helt slut och har spenderat kvällen med att förberede mig för mitt muntliga nationella prov i Svenska B imorgon. Jag måste träna ännu mer om jag verkligen ska sätta det, men jag är på tok för trött!
Tindra följer med mig till skolan imorgon igen, vi har inte så många lektioner och lärarna sa att det var okej!

Nej, Godnatt!


Lögn.
2008-12-01 - 20:50:49

Ja, jag ljög. Jag sa att jag skulle skriva mer idag, men det var en lögn. Jag hinner verkligen inte. Har plugg upp över huvudet och somnar snart framför datorn av trött het. Men först måste jag skriva ett tal i svenska inför det muntliga nationella provet i svenska B. Hur jag ska orka vet jag inte, hur jag dessutom ska orka räkna en sida matte sen kommer bli ett mysterium. Nej , nu måste jag fortsätta!



<NIKKI
Ibland tar livet plötsliga vändningar och då gäller det att hänga med. Jag är en 20årig 2barnsmamma med som spenderar dagarna med mina galna kollegor på Södertäljes största nöjestidning och min lediga tid hemma med två små söta monster.