Det var på tiden.
2008-08-30 - 22:19:09

Tiden bara flyger ifram och jag har tydligen inte skrivit blogg sen i onsdags. Jag vet inte riktigt vad jag har gjort men tydligen så har jag inte upptaderat bloggen.
Vi har haft en lugn dag idag, en mysig sådan. Eftersom det har varit fint väder har vi passar på att vara i lekparken och lekt lite, eller ja det var snarare så att Tindra försökte äta upp allt grus hon fick syn på.


Tindra har tränat på att äta med sked idag också. Hon tyckte att det var roligt i början men tröttnade väldigt fort vilket slutade med att vi hade couscous i hela matsalen. Men vad gör det när hon är så otroligt duktig och äter själv, att man får mat överallt ingår.



Vi tog en kvällspromenad till videoaffären innan Tindra skulle sova för att hyra en film. 27 dresses blev det och Mats väntar otåigt på att jag ska bli klar så att vi kan se den. Så ja, det är nog dags för mig att röra mig igen.

Onsdag Kväll.
2008-08-27 - 22:56:04

Det är snart läggdags men tänkte försöka hinna med några rader ändå. Det blir inte mycket bloggande nuförtiden och det är för att jag helt enkelt inte hinner med, sen har jag inte så mycket att skriva om heller nu när jag har börjat i skolan. Mats och Tindra var iaf på bvc igår och Tindra växer så att det knakar, hon hade skjutit i längden. 10.0 kg och 78 cm lång var hon iaf, så stor min lilltjej!
Jag är riktigt trött och lite sliten så nu ska jag lägga mig en mysig säng och sova ett par timmar innan det är dags att börja om igen.
Godnatt

Tatuering.
2008-08-26 - 22:51:35

De hade tid för mig idag och jag har nu gjort min första tatuering. Den blev inte riktigt som vi hade planerat innan men jag måste säga att resultaten blev bättre än vad jag hade väntat mig. Det är samma tatuering fast den är ändå annorlunda, den är mer jag! Bilden är ursprungligen en picasso och är ett speciellt motiv för mig eftersom även min mamma, hennes "bästavän" och hennes dotter som även är en av mina bästa vänner har den.

Så, vad tycker ni? (cornelia, du tycker säkert att jag är konstig som gjorde den annorlunda. Men någon måste ju sticka ut ;))




Solvalla.
2008-08-26 - 21:58:02

Ja, som jag nämnde innan så var vi och körda på solvalla idag. Det var första gånger för mig medan de andra hade kört där innan. Roligt var det iaf och även fast det inte är så intressant för er så var jag tvungen att berätta. Jag har även lånat en bok ifrån biblioteket om trav så nu ska jag bli expert, haha.

Jag och Mona på valla.



Skolan.
2008-08-26 - 10:33:05

Sitter i skolan för tillfälet, våran lektion slutade lite tidigare vilket gör att nästan helamin klass sitter i datasalen och väntar på att det ska bli lunch. Efter lunch har vi hästövningar hela eftermiddagen och idag ska vi åka bort till solvalla. Jag hoppas på att jag kan bli avsläppt på något bra ställe påvägen hem så att jag slipper åka ändå hit för att sen ta mig hem.
Ska ringa House of Pain i eftermiddag också och se om de har tid att göra min tatuering, jag hoppas på det bästa.

Nu ska jag försöka hitta bella men det är aldrig lätt.

Kraft och ork.
2008-08-24 - 12:33:39

Jag försöker hitta orken att ge mig ut och springa med det är varmt ute och jag är trött efter babysimmet. Jag vet att jag måste springa och att det kommer vara skönt efteråt men det är alltid att ta sig ut som är det jobbigaste.
Nej, nu får det vara nog.
Nu ska jag springa!

Söndag.
2008-08-24 - 09:18:46

Jag och Tindra har precis ätit frukost och tar det lite lugnt innan vi ska till babysimmet som börjar igen. Igår var Nathalie här och hjälpte mig att lägga upp en massa kläder på tradera. TACK Nathalie! Så gå in och bjud på mina auktioner nu. Innan jag träffade Nathalie så var jag nere på jam och dansade lite eftersom de hade öppet hus. Jag hann dansa new style, street och ragga. Anmälde mig även till raggan i höst, skulle vilja dansa mer men det har jag varken råd eller tid med.
Idag fyller min lillasyster 16 år, GRATTIS Linn! Vi ska förbi henne ikväll och äta middag och innan dess ska jag hinna springa och plugga lite så det är dags att jag rör mig.
Ha en bra dag!


Regnställ.
2008-08-22 - 22:30:50

Jag har beställt hem ett jättefint regnställ ifrån pippilotta idag.


Äntligen helg!
2008-08-22 - 22:06:29

Idag är det fredag och fredagar har kommit att betyda något igen, helgen har börjat. Vi har fredagsmys och tittar på casanova som går på femman. Jag slutade tidigt idag så jag har hunnit vara nere på stan ett tag också. Mats och Tindra mötte mig vid tåget och sen var vi på biblioteket och förbi tatueringsstudion för att kolla tid för min tatuering vilken kommer göras nästa vecka. Tindra har varit jätte duktig idag och ätit middag alldeles själv, vi köpte en tallrik med sugkopp under vilket gör det mycket lättare för henne att äta.

Se så duktig hon är!


Imorgon blir det fullt upp, ska ner och dansa på dagen och efter det ska jag och Nathalie gå till kokobello och spana in rean där. Sen följer hon med hem hit och hjälper mig lägga upp en massa kläder på tradera, vi har lite tjejtid eftersom Mats kommer åka iväg och Sebastian kommer ha Vincent.
Nu börjar filmen igen!

BusFia.
2008-08-21 - 19:31:56

Bilder på min otroligt söta men busiga dotter!


Tidning.
2008-08-21 - 19:28:43

Igår fick jag tidningen med mig och Tindra på omslagen, roligt! Inte min favorit bild men det blev fint ändå.


Torsdag.
2008-08-21 - 17:48:05

Jag har varit alldeles för trött de senaste dagarna för att skriva blogg men tänkte slänga in ett litet inlägg nu. Det tar ett tag för kropppen att ställa in sig på att gå upp tidigt och åka långt till skolan, om några dagar kommer jag antagligen vara piggar och bloggen mer välfylld. Jag verkar ha hamnat i en bra klass iaf, de flesta är jätte trevliga och vi är bara 15 stycken. Det är lite svårt att komma in i en klass där alla känner varande men jag tycker att det känns bra ändå, jag har inte blivit uppäten än iaf. Igår hade vi hästövningar hela dagen vilket betydde att jag bara hade trav hela dagen vilket var riktigt skönt! Lika skönt är det att komma hem sen igen till en dotter som skiner upp av att se en igen.
Nu är det dags att laga middag, om jag nu kommer på vad vi ska äta. Jag ska försöka lägga upp lite bilder under kvällen så att ni inte blir allt för uttråkade, haha.


Tidig morgon.
2008-08-19 - 06:31:03

Klockan är inte så mycket och det är strax dags att åka till skolan, roligt va?

Första skoldagen.
2008-08-18 - 18:46:40

Egentligen har jag inte så mycket att berätta, vi gjorde inget speciellt idag. Satt i klassrummet, fick skåp, gick tipsrunda och åt lite snacks. Ingen vidare rolig dag och det känns som att morgondagen med lektioner kommer att bli roligare. Jag rensade nyss igenom mina gamla skolsaker för att se vilket jag behövde till skolan, hittade lite gamla arbeten också.
Tindra har lekt med sin mormor hela dagen och haft bra, hon får vara där imorgon också eftersom Mats pappaledighet startar på onsdag.

Min mamma sa idag att jag var dålig på att lägga in bilder så här kommer en bild på mig och Tindra ifrån imorse.


Lösta problem.
2008-08-18 - 10:04:58

Pratade nyss med våran rektor och frågade om det var okej att jag tog med Tindra. Han sa att om det inte går att lösa så får vi stanna hemma idag. Jag hade verkligen inte lust att stanna hem nu när jag har förberett mig på att börja skolan idag så jag ringde mamma och hon kunde lösa det. Samtidigt slog det mig att min mammaledighet nu är officiellt slut och jag kommer aldrig mer vara hemma med Tindra på det här sättet. Jag kommer sakna henne som tusan varenda dag, men jahg får bita ihop. Vi har haft det superbra de senaste månaderna och det är sorgligt att det bara tar slut sådär. Tindra kommer nog ha det jättebra med sin papps, det är jag som tycker att det är jobbigt.
Nu är det snart dags att bege sig till skolan, platsen jag kommer att åka till 5 dagar i veckan de närmaste månaderna. Jag kommer klara det, men det kommer bli riktigt jobbigt!




<NIKKI
Ibland tar livet plötsliga vändningar och då gäller det att hänga med. Jag är en 20årig 2barnsmamma med som spenderar dagarna med mina galna kollegor på Södertäljes största nöjestidning och min lediga tid hemma med två små söta monster.