Tack för alla gratulationerna!
2009-06-30 - 21:41:19

Vi är på gott humör fortfarande här hemma, jag svävar på moln. Trots att jag har varit gravid ett tag nu var det inte fören igår som det började kännas verkligt. Magen har bestämt sig för att ploppa ut också så nu börjar jag känna mig gravid på riktigt. Det ska bli otroligt spännande att se hur Tindra reagerar på när magen växer och på lillasyster sen. Jag har hittat lite boktips om lite syskonböcker som vi har tänkt att köpa och läsa för Tindra som lite förberedelse. Men än är det ett tag kvar, det är bara juni (juli imorgon) än så länge.
Jag blev tillsagd idag att nu när jag är gravid igen får jag se till att hålla bloggen uppdaterad ordentligt. Visst ska jag försöka men snart har vi semester och då tänker vi tillbringa all tid vi kan utomhus. Sen ska vi även förmodligen till gotland och besöka Tindras gudmor och även upp till dalarna en vecka.

Underbara fantastiska familj!


Livet är underbart!
2009-06-29 - 17:14:47

Tindra ska bli storasyster, det känns helt otroligt jag vet.
Hela familjen lider av lyckorus förtillfället.
Den 25/11 kommer lillasyster!






SOMMAR!
2009-06-28 - 18:30:45

Äntligen har sommaren kommit hit på riktigt. Vi spenderade kvällen igår med att grilla hemma hos Henke, Anneli och Linnea och fick sitta på deras nya altan för första gången. Vi fortsatte med lite sommar sysslor och åkte iväg och badade idag. Med oss hade vi picknick med en massa godsaker och stannade vid vattnet i ungefär 4 timmar. Tindra älskar att bada och blev jätte arg varje gång hon var tvungen att gå upp för att värma sig.
En härlig dag har vi haft iaf och imorgon händer något väldigt spännande, mer om det imorgon!






Liten Update
2009-06-26 - 23:53:13

Detta har hänt:
Jag har fyllt 19 år, grattis på mig själv.
Vi har varit och firat midsommar i dalarna och Tindra var sötast i rättviksdräkt.
Jag gör minst en person irriterad varenda dag när jag jobbar men jag gör åtminstonde en glad varje dag också.
Min älskade kim blir tjockare och tjockare.
Mats blir brunare och brunare.
Jag har fått randiga fötter av mina underbara gladiatorsandaler.

Jag är för trött för att komma på något vettigt att skriva.

Idag var en helt vanlig dag...
2009-06-16 - 22:55:19

...men imorgon är det någon som fyller år!

Tjockis.
2009-06-09 - 22:01:32

Kan inte låta bli, så nu blir det två inlägg på raken med bilder på någonannan.
Men visst är hon vacker?


Bättre sent än aldrig.
2009-06-09 - 21:58:46

Förra månaden var vi på skansen med våra bästaste K och M. Minns inte om jag skrev om det förut men det var iaf en otroligt mysig dag med picknick, solsken, glass, popcorn och ballonger. Det var precis som en dag på skansen ska vara! Jag fick lite bilder därifrån igår så jag tänkte slänga upp de lite fort.








Du är bäst, jag älskar dig min vän!

Ett nytt hem.
2009-06-09 - 08:15:48

Nu börjar vi känna oss hemmastadda här i nya lägenheten. Det kändes lite konstigt i början men ju mer vi får ordning desto bättre känns det. Det är en massor med fix kvar men vi har åtminstonde börjat. Igår gjorde jag iordning Tindras rum efter Mats målade om det i helgen. Ett riktigt litet flickrum fick hon, det verkar ha blivit godkänt av henne också!
Vi har även fått iordning hallen även om den inte är perfekt och ena badrummet är nästan fixat. Nu återstår bara vårat sovrum, köket, andra badrummet och vardagsrummet ungefär. Men allt kan inte göras på en gång!

Lite bilder från nya lägenheten:

Hall (tänk på att allt inte är färdigt än, det är en del kvar att fixa men iaf någorlunda ordning)
   


Tindras rum (här ska det upp bla en list med böcker och även lite tavlor samt gardiner)
  
 

   



<NIKKI
Ibland tar livet plötsliga vändningar och då gäller det att hänga med. Jag är en 20årig 2barnsmamma med som spenderar dagarna med mina galna kollegor på Södertäljes största nöjestidning och min lediga tid hemma med två små söta monster.