Fredag.
2008-02-29 - 20:22:48


Idag skulle vi vakna och gå upp relativt tidigt eftersom vi hade föräldragrupp nere på bvc klockan 10. Eftersom jag har blivit så dålig på att gå och lägga mig i tid nuförtiden så var jag riktigt trött.
Föräldragruppen var helt okej, vi pratade lite om mat och smakportioner.
Efter föräldragruppen gick jag och Anna ner på stan för att äta lite lunch innan jag skulle tillbaka till bvc för min tid med Eva. Mamma var också nere på stan så hon bestämde sig för att följa med upp. Hos Eva blev Tindris vägd och mätt och vi pratade även lite där om mat. Jag berättade att Tindra kan sitta själv nu kortare stunder och hon sa, jasså det var tidigt.
Så stolt över min lilltuss!
Tindra har vuxit också minsann, 65 cm och 7440 g. Tiden går på tok för fort.

Efter bvc gick jag och mamma ut på långpromenad, eller ja vi gick 5 km. Det var underbart väder ute och vi njöt allihopa av att få vara ute i friska luften liten. Mamma skjutsade mig sen till ica maxi där Mats kom med bilen eftersom vi var tvugna att storhandla lite, som alla andra fredagar.

Nu sitter vi här allihopa i soffan och kollar på Let´s dance till våran film börjar. Tindra ska ammas och hoppa i säng, så får vi "vuxna" lite ensamtid.
Imorgon blir det bio med Sandra och Mattias och det ska bli så roligt men jag kommer sakna min Tindris, är lite nervös.

Hur mår alla därute?

4 Månader!
2008-02-28 - 18:26:31

Grattis Tindris, nu är du en stor tjej på hela 4 månader.
Sötnöt!
image49


Idag har jag varit hos sjukgymnasten, han heter Jan-olof och är ny där (typiskt mig att lyckas få en ung kille). Var iallafall andra gången jag var hos honom idag för min nya rygg och han är lite lustig, pratar rätt tyst, slänger ur sig saker för att verka rolig och ja, han verkar helt enkelt blyg. Berättade det för mamma (hon träffade även honom när jag var där första gången) och hon berättade att när hon hade varit där nere tidigare under dagen så hade han inte alls verkat så blyg emot en gammal tant, så hon trodde att han var det eftersom jag är en ung och snygg tjej och att han säkert mest är van vid gamla tanter. Haha. Det fick mig att tänka efter lite och jag kom fram till att det stämmer säkerligen. Jag ska dit två gånger nästa vecka också, vi får se hur det går!
Ingen får missta mig nu, jag menar absolut inte att jag är intresserad av min sjukgymnast utan jag tycker att själva situationen är rolig.


I helgen kommer antagligen Mattias upp hit till stockholm så då ska vi gå på bio, jag, Mats, Mattias och Sandra. Ska bli jätte roligt, men lite läskigt. Det blir första gången jag är iväg en lite längre stund ifrån Tindra, men det går säkert bra. Jag saknar dig Sandra!

Onsdag.
2008-02-27 - 21:01:43

Idag har jag inte alls lust att skriva egentligen men kan uppdatera lite:
 
* Jag har städat, som vanligt.
* Tindra har fått smaka gröt för första gånger
* Mats har fått glasögon
* Jag har köpt en bok på bokrean, Nicke nyfiken
* Mats är skäggig och i behov av en klippning
* Jag ska till sjukgymnasten imorgon
* Nu börjar Grey's Anatomi, Hejdå

Ps. Jag börjar tröttna lite på att skriva eftersom ingen kommenterar nuförtiden (Förlåt Mandy!) Ds.

Måndagens spänning.
2008-02-25 - 20:27:31

På något sätt och vis lyckas jag även idag bevittna en spännande men läskig händelse.

 Polis under utryckning krockade med personbil

RONNA
Den utryckande polisbilen färdades i hög hastighet och hann inte väja för personbilen som svängde ut på Strängnäsvägen.
Två poliser ska ha förts till sjukhus med lindriga skador.



Tindra har blir bara stadigare och stadigare och kan nu sitta själv korta stunder faktiskt, tills hon tippar åt sidan. Man märker verkligen hur hon vill komma upp och föredrar att sitta och stå framför att ligga, tror att det är för att hon ser mycket mer då. I veckan blir hon 4 månader också och vi ska börja lite smått med smakportioner, vi får se vad hon tycker om det. Blir lite variation efter endast bröstmjölk i 4 månader, att hon inte tröttnar;)



Jag sitter och tittar på outsiders och tycker att alla de senaste avsnitten har handlat om sex, kan de inte komma med något nytt ämne snart? Lite intressant är det, men tradigt.

Lördagens spänning.
2008-02-24 - 00:20:26


Vi bevittnade lugnet före stormen idag, vi var på väg hem med bilen och såg två polisbilar ståendes vid vägkanten och hade precis stoppat en bil, lite väl många poliser tyckte vi men tänkte inte mer på det just då. Efter att ha kört en bit till möter vi en polisbil med blåljus, ytterligare en bit möter vi en civilbil med blåljus, sedan en polisbil igen och sen ytterligare en civilbil med blåljus. Plötsligt blev det hela lite spännande och hela bilen blev nyfikna på vad det var som hade hänt egentligen.

Hotade polis med pistol - gripen

Polisen stoppade en stulen bil i Farsta i södra Stockholm. Men en man i bilen hotade poliserna med skjutvapen.    - Vi skulle kontrollera bilen och personerna i bilen. Då drog någon pistol, men han är övermannad och gripen, säger Eva Nilsson, vakthavande befäl vid polisen i Stockholms län, till TT.

Polisen stoppade den stulna bilen tjugo i tio på lördagskvällen.

Ytterligare en person från bilen lyckades fly från platsen.
  

Vi hade då lyckats passera förbi allt precis innan polisen blev pistolhotad och allt började hända. Hemskt men lite häftigt.



Vi har varit iväg idag och hälsat på några barndomsvänner till mig, helt fantastiskt trevligt. Jag och mamma satt och tittade på facebook bilder och fick ett infall av att åka och träffa dem (kan man skriva så?). Så idag blev det av för första gången på säkert en 5 år, och vilka minnen man får när man träffar gamla godingar.
Det gjorde min fredag!



Mats är borta idag, han är hos en kompis och jag ska sova utan honom för första gången på månader, det känns jätte konstigt men det är bra att vi får sakna varandra lite. Lillasyster/Moster Linn är här och håller oss sällskap så att vi slipper vara ensamma. Tack Linn! Hon håller på och poppar popcorn och vill låna datorn lite nu när det är reklam i filmen. Det börjar bli sent och jag tycker att jag har skrivit mer än nog idag.

GodNatt!


Mandy, Mandish, Pyssling, allas våran älskade Amanda!
2008-02-22 - 21:10:39

Jag torterar min Amanda lite men det är bara för att jag älskar henne så mycket. Hon är Tindras underbaraste "gudmor" och en av mina absolut bästa vänner.
Du är bäst och sötast och vackrast och jag kan fortsätta i evigheter!

TheMandy.blogg.se


Nya tag.
2008-02-20 - 23:08:06

Nu mår vi alla lite bättre, Tindra och Mats är fortfarande lite snoriga med f.ö så är vi friska. Jag kände mig tillräckligt frisk för att kunna dansa så jag var nere på j.a.m och dansade en timme. Det var skönt att röra på sig lite igen efter att ha legat sjuk, ska komma igång med resten av träningen också.
Jag lyckades också pallra mig ner till sjukgymnasten imorgon och har fått en hemmaövning men ska tillbaka nästa vecka, har ont i ryggen och får ont i rumpan när jag står stilla.

Vi får se hur morgondagen blir, ska iväg till mvc och hämta en kopia på min journal så att jag kan ha den som minne. Sen ska jag antagligen svänga förbi Anna och prata lite skit för att sedan gå ut på promenad med mamma, men det brukar aldrig bli som jag har planerat.

Just nu hoppas jag på att Tindra vill sova så länge som möjligt eftersom jag känner mig trött.

God Natt!

Söndag.
2008-02-17 - 13:53:42

Ja, det blev inte så mycket skrivande eftersom jag också har blivit sjuk. Har inte tillräckligt med ork för att skriva intressanta inlägg och jag har tappat en massor med läsare har jag märkt.
Har jag verkligen blivit så tråkig?

Återkommer när vi har blivit friska, f.ö så har Tindra börjat skratta en massor när PappaMats busar med henne.
Sötnöt

image47

Kärlekens dag.
2008-02-14 - 21:59:44

Idag är kärlekens dag, jag har bakat rosa kladdkaka format som ett hjärta och bara tagit det lugnt. Jag har funderat lite runt alla hjärtans dag och kan komma mig att tycka att det är konstigt att välja ut en specifik dag då man ska visa sin kärlek istället för att alltid visa hur man känner. Alla hjärtans dag påverkar många på både gott och ont och är nog den dagen då många känner sig övergivna och ensamma. Det är en mysig dag, men det inte kan jag ungå att tänka på alla därute som inte har någon att fira den med.
Jag skänker en tanke till er <3


image46




Sjuklingar.
2008-02-13 - 23:16:45

Nu har jag två sjuklingar här hemma, först blev PappaMats sjuk och nu har Tindra blivit snorig och fått lite hosta. Stackars lilla Tindra. Hennes näsa snorar igen så fort att det bara hjälper ett litet tag med koksaltlösning och bröstmjölk, sen täpper det till igen. Vi får se hur natten blir, nu har hon iaf somnat efter mycket om och men. För er som inte vet så har Tindra aldrig varit en skrikbebis men nu ikväll vill jag lova att hon har skrikit öronen av mig, men inte är det så konstigt att man blir ledsen när man är sjuk. Jag hoppas på att de båda mår bättre imorgon!

Tidigare idag var vi inne i gamla stan och hälsade på Cornelia, vi åt lite mat, fikade och tog en promenad längs vattnet i det underbara vårvädret! Vi pratade mest om en massa gamla minnen och det är lätt att sakna den gamla tiden, inte ångrar jag en sekund att jag har lämnat den för tindras skull men man kan alltid sakna.
Nu måste jag hoppa in i duschen och sen hoppa i säng.

Godnatt!

Tröttmössa.
2008-02-12 - 21:48:37

Idag har det varit en lång dag, den började redan klockan 7 då jag var tvungen att springa ner och slänga i en tvätt. Eftersom jag var så hurtig så tyckte jag att det var lika bra att fortsätta, jag har därför städat hela lägenheten. Jag har även bemästrat några av mina "fobier", för er som inte vet så får jag panik när jag ska ringa någonstans och jag avskyr sopor, men idag har jag både ring toch faktiskt både slängt soporna och skrubbat hur hela köksskåpet.
Dagen fortsatte med att gå ner på stan efter ett par timmars träning, jag köpte lite saker till hemmet för att fullfölja min organisering och städning. Sedan var det bara att skynda sig hem, mysa lite med Tindris och byta om till dansen. Dansade en timme ragga/dancehall tills jag var slut i hela kroppen och nu sitter jag här och ska snart hoppa i säng. Riktigt trött är jag idag, men som vanligt känns det skönt när man vet att man har åstadkommit något. Imorgon ska jag iväg till gamla stan och hälsa på Cornelia och kolla in deras fina lägenhet, det ska bli riktigt trevligt!
Det var allt ifrån mig idag.
Godnatt

image45

Måndag -kväll
2008-02-11 - 21:53:35

Sitter och kollar på American Idol, Tindra somnade för ca 40 min sen och det är nog dags för mig också att sova snart. Jag har en tvättid klockan 7 imorgon och kan inte förstå varför jag är så dum, men det kommer nog kännas bättre imorgon när jag har tvättat klart. Angående Idol så sitter jag och ryser gång på gång så fort jag hör någon som sjunger bra, så jag håller nu tummarna på att Tindra ska bli en liten skönsjungare när hon blir äldre.
Skämtåsido, nu måste jag plocka iordning lite och sen hoppa i säng.

Godnatt!

Måndag -morgon.
2008-02-11 - 11:32:56

Jag har precis njutit av min morgongröt, Tindra ligger och pratar med babygymet som vanligt men tar lite pauser för att vända på huvudet och tjuvtitta på tvn. Idag ska jag och Tindra iväg och träffa Anna och Neo igen, vi ska till unga föräldragruppen. Händer nog inget speciellt där borta idag, men det blir säkert trevligt ändå.
Nej nu börjar Tindra bli lite uttråkad så jag ska ta och mysa lite med henne innan jag gör mig iordning.

Se här, coolt va? Nikki skriver! ;)

Helg.
2008-02-10 - 17:17:51

Makeovern får vänta och jag tänker börja skriva igen. Helgen har varit bra trots att Mats jobbade i lördags. Vi har hunnit mysa och tagit det lugnt. Vi tittade på titanic igår och man blir alltid lika rörd, den är så sorlig samtidigt som jag tycker att det faktiskt slutar lyckligt på sitt egna vis, trots att om man tänker på att den är baserad på en verklig händelse är den bara sorlig. Usch
Igår började Tindra skratta en massa när PappaMats busade med henne, så söta!

Ni kan tjuvläsa lite på PappaMats.blogg.se också om ni vill, han har till min förvåning skaffat sig en blogg!

Under konstruktion
2008-02-07 - 21:36:46

Min sida håller på att få en utvändig makeover också, så det blir en liten senare start på den invändiga makeovern ett litet tag. Återkommer när den är färdig=)



<NIKKI
Ibland tar livet plötsliga vändningar och då gäller det att hänga med. Jag är en 20årig 2barnsmamma med som spenderar dagarna med mina galna kollegor på Södertäljes största nöjestidning och min lediga tid hemma med två små söta monster.