Onödiga kommentarer.
2008-07-31 - 18:27:27

Jag vet att jag kanske inte har den roligaste bloggen just nu eftersom jag har en liten bloggpaus, kommer antagligen börja skriva ordentligt snart igen. Trots det så tycker jag att det är fruktansvärt onödigt med kommentarer som:

Anonym
tråkigare blogg får man leta efter, haha.
snaaaaaaaaaaaaaaark.....

Om du nu tycker att min blogg är så tråkig varför läser du den då och varför ens ödsla tid på att kommentera? Det finns en hel del människor som inte verkar ha fått lära sig att vara trevliga. Ibland tycker jag synd om de eftersom det måste vara fruktansvärt tråkigt att leva i en negativ värld. Om man dessutom inte ens vågar stå för det man säger och är anonym så kommer kommentaren inte komma speciellt långt. Jag hoppas att du anonym finner det glada i livet en dag och få lära dig hur man beter sig mot andra människor.

Det var allt ifrån mig idag.

 

...
2008-07-29 - 22:33:14

Förtillfället har jag inget intresse att blogga, jag är uppe i min egen värld och tänker njuta av mina sista veckor som mammaledig. Jag återkommer antagligen relativt snart men just nu har jag för mycket annat att fokusera på.
Ha det bra så länge.

Livet i dalarna.
2008-07-24 - 16:49:11

Jag sitter just nu utomhus med en liter jordgubbar och en stort glas mineralatten. Tindra ligger och sover i vagnen här bredvid och kommer antagligen sova ett tag nu. Vi var nere i rättvik nyss och hälsade på Mats farmor, när vi var klara där passade vi på att gå ner till stranden där Tindra fick plaska fötterna lite. Vi gick en sväng och köpte nya solgasögon till mig och en t-shirt till Tindra där det står pappas älskling. Tacky men fin =)
Jag var ute och sprang med Sofie (simons lillasyster), vi passade även på att köra lite styrka och stretch efteråt. Hon är en väldigt trevlig 15-åring som mest verkar vilja vara sig själv, tummen upp. Hon ska även ta med mig ut på en träningstur ikväll också och då ska vi antagligen cykla eftersom det är hennes största intresse. Hon föröker lura ut mig på en 7 mils tur men jag tror att jag klarar mig utan att cykla i 4 timmar, det får bli en lite sväng ikväll.
Tindra badade även ute för första gången idag och då menar jag inte fotplasket i vattnet utan hon fick testa sin nya minipool ute på gräsmattan. Den är alldeles lagom stor att bara ha nu när vi är här uppe eftersom den kommer vara urväxt nästa år och populär var den! Vi har bestämt oss för att det är att passa på att vara ute nu när vi är här uppe, tillbaka i stockholm så kommer det inte bli lika mycket utomhus.
Nog för mig just nu, jag ska surfa vidare och bara ta det lugnt innan det blir middagsdags!

Dalarna.
2008-07-23 - 21:35:08

Vi är framme och vi har det fantastiskt bra. Jag orkar inte skriva eftersom jag njuter av dalarnas lugn, sitter just nu med Simons lillasyster och snackar lite skit. Vi kom hem ifrån de nyss där vi spenderat kvällen med att äta god mat och hoppa studsmatta. Vi ska nog spela lila tv-spel och kanske ta en kvällspromenad, livet i dalarna är härligt.
Vem vet i framtiden finns det nog stor chans att vi flyttar hit, kanske inte i lilla ingels men jag kan tänka mig dalarna. Efter en vecka med frisk luft kommer vi alla att må bra.
Ha det bra, för det har jag,

Tisdag.
2008-07-22 - 20:46:02

Det har varit en lång dag idag, vi mötte Emma vid 11 och sen var vi på stan till klockan halv 5. Det började med att jag bara skulle titta på lite vanliga tröjor men slutade med att jag flängde omkring på rean. Vi har iaf fyndat idag och lyckades köpa 8 plagg på JC för 370 kr, Mats hittade även ett par jeans där för 150 kr. Tyvär blir det inga bilder på kläderna idag eftersom allt redan är nerpackat. Jag har också varit duktig och tvättat vagnen idag så nu är nästan allt rent, skönt att ha det avklarat innan dalarna.
Jag är helt enkelt för trött för att skriva ordentligt, de har jag varit de senaste dagarna som ni kanske har märkt. Det går i perioder helt enkelt och jag tror nog att det är lite intressant att läsa ändå.
Ni får vänta med spänning helt enkelt.
So long.

Peace.
2008-07-22 - 07:30:11

Detta inlägg är tillägnat Annas mormor som gick bort i cancer i lördags, vila i frid!

Tidig morgon.
2008-07-22 - 07:28:32

Klockan är inte mycket och jag sitter och äter frukost. Resten av familjen sover och anledningen till att jag är vaken är för att jag nyss varit i tvättstugan och slängt i en tvätt. Väl där nere upptäcker jag självklart att ena maskinen fortfarande är trasig så nu kommer jag få springa upp och ner för att hitta tvätta klart. Det värsta med tvättiden på morgonen är att den bara är på 3 h medan resterande tider är på 4 h, varför det är så är en väldigt bra fråga.
Jag ska träffa Emma och Malte vi lunch, har ingen aning om vad vi ska göra men eftersom det var ett bra tag sen vi sågs sist så bestämde vi att vi skulle träffas. Senare på dagen ska vi träffa min mamma, hon ville träffa Tindra lite innan vi åker till dalarna. Jag ska även hinna packa idag och försöka lyckas få med mig allt, det blir spännande. Jag lyckas alltid glömma något och är det inte tandborstarna så är det något annat.

Jag vet aldrig hur jag ska avsluta mina inlägg så idag blir det med denna rad.

Borta.
2008-07-21 - 22:54:09

Har inte varit hemma och haft tillgång till datorn så jag har inte kunnat skriva något idag. Imorgon har jag också lite saker att göra så vi får se hur mycket jag hinner skriva. Sen åker vi till dalarna på onsdag, jag tar med mig datorn då så kanske får jag tid över att skriva då.
Godnatt

Kväll.
2008-07-20 - 22:07:58

Även denna vecka lider mot sitt slut, det har varit en bra vecka. Inte för jag kommer ihåg allt vi har gjort den här veckan, men det känns som ett bra slut. Jag sprang idag och passade på att köra lite styrka och stretch ute efteråt, väldigt härligt. Jag har lagat en massa barnmat till Tindra så att det finns när vi åker upp till dalarna, de får åka kylväska upp. Det blev 13 portioner fast bara två olika rätter, ska försöka laga mer om jag hittar något att frysa in det i. Det enda som har varit mindre bra idag är att jag precis har ätit en skål popcorn, men jag inbillar mig att det är nyttigt.
Jag ska ta mig en kopp te och måla naglarna samtidigt som jag tittar på batman, en bra söndagskväll dvs.
Ha en fortsatt trevlig kväll!

Tindra tidigare idag när hon övade på att gå lite med gåvagnen.


Söndag.
2008-07-20 - 12:57:20

Vi kom hem väldigt sent igår därav ingen inlägg på kvällen. Det blev en fruktansvärt trevlig kväll med härligt sällskap, den goda middagen var pricken över i:et. Barnen busade lite med varandra innan det var dags att sova och vi föräldrar hade lite tid att umgås med varandra. Vi har även blivit bjudna på kräftskiva vilket ska bli roligt eftersom jag nästan aldrig har ätit kräftor.
Jag ska ut och springa nu så det blir mer skrivande senare. Idag tar jag itu med mitt träningsliv igen efter att ha varit lat i veckan och ätit lite för onyttigt. Springa minst 2 dagar i veckan + styrka står på scemat, ska även passa på att springa när vi åker upp till dalarna eftersom där har jag massor med skog att utforska.
 =)


Lördag.
2008-07-19 - 14:27:38

Vi kom hem ifrån stan för ett litet tag sen, vi skulle ner och köpa haklappar till Tindra och handla ingredienser till efterätten jag ska laga. Inga hakklappar hittades men jag kunde däremot inte hålla mig ifrån att köpa lite kläder till Tindra, det blev en tröja ifrån HM ock 2 bodys ifrån Lindex. Jag har börjat köpa kläder i strl 80 till Tindra så det är alltså inga kläder som kommer användas nu utan mot hösten. Jag hittade även en väska till mig på HM som ska användas när skolan börjar i höst, eftersom jag bodde där förut har jag inte behövt en väska men det kändes nödvändigt nu.



Vi ska iväg på middag ikväll hos Henke och Annelie (och Linnea), det ska bli väldigt trevligt. Jag hoppas att Tindra tycker att det är okej att sova i vagnen så att vi inte behöver gå hem innan klockan åtta, men det borde inte vara något problem!
Nu ska jag titta lite på so you think you can dance och drömma om att kunna dansa bra!
Vad gör ni idag?

Godnatt.
2008-07-19 - 00:36:52

Det blev en sen kväll idag igen, jag hoppas på sovmorgon imorgon men vi får se vem det är som tar Tindra imorgonbitti. Jag har egentligen ingenting att gå upp tidigt, det är härligt eftersom Tindra alltid är på bra humör om morgonen. Ja, jag är egentligen för trött för att skriva men eftersom jag har blivit dålig på att uppdatera så tänkte jag iaf bjuda på ett meningslöst godnatt inlägg.
Godnatt

Dagens shopping.
2008-07-18 - 19:06:11


Fredag.
2008-07-18 - 18:58:00

Idag har det varit en otroligt skön fredag, vi har mest bara tagit det lugnt och dagen har flytit fram i alldeles lagom takt. Vi har tagit en promenad till weda (ett litet köpcentrum som ligger i närheten) och köpt lite leksaker till Tindra. Vi har även köpt en sack´n´seat och en liten babypool vi tänkte använda när vi är i dalarna. Tindra behöver nya leksaker eftersom hon har tröttnat på de flesta av sina och vi har tagit till med köksredskap för att hon ska ha något intressant att pilla med, så nästa månad blir en köpa leksaker månad.  Jag hittade även en fin klänning på 1klass som jag är sugen på att beställa hem, den var inte så dyr så jag kommer antagligen inte kunna låta bli. Vad tycker ni?




Gröna Lund.
2008-07-18 - 00:22:40

Vi kom precis hem ifrån en heldag på gröna lund, dagen blev bra trots dåligt väder och en viss person som inte riktigt vet hur man ska bete sig. Vi har åkt en massa karuseller och jag är helt slut, har också väldigt ont i vaden vilket känns jobbigt eftersom jag hade tänkt springa idag. Jag måste lyckas bränna allt onyttigt jag har stoppat i mig idag, dvs en massa choklad (johan vann första pris på marabou).
Jag ska nog ta ett bad och hoppa i sängen, hoppas på att få sova i natt. Tindra har haft det jätte bra med mormor hela dagen, hon har inte alls varit ledsen. Jag har saknat henne men på ett sätt är det skönt att veta att hon klarar sig hos någon annan.

Tindra hälsar godnatt.




<NIKKI
Ibland tar livet plötsliga vändningar och då gäller det att hänga med. Jag är en 20årig 2barnsmamma med som spenderar dagarna med mina galna kollegor på Södertäljes största nöjestidning och min lediga tid hemma med två små söta monster.