Flyttstök.
2009-05-30 - 12:47:13

Mitt i flyttstöket tänkte jag slänga in ett par rader. Vi flyttar till nya lägenheten imorgon men kan förmodligen börja flytta över saker redan ikväll. Det är en hel del kvar att få ordning på och jag har även tvättstugan. Jag får lite panik över sånna här saker eftersom jag inte riktigt vet vad jag ska göra för något.
Hej och hå helt enkelt men snart är det förhoppningsvis färdigt (eller inte, sen ska nya lägenheten fixas också).

Slut på latandet.
2009-05-26 - 18:44:56

Trots att jag har varit ledig 1½ vecka har det inte blivit något bloggande, varför kan jag inte svara på. För tillfället är jag hemma hos min kära mor eftersom jag lånar deras tvättstuga då våran har varit fullbokad.
Idag har varit min första dag på jobbet. Om jag inte har nämnt det förut så jobbar jag nu som medlemsrekryterare för röda korset och är en sån där otroligt jobbig person på stan som ni flesta undviker. Mitt första intryck var mycket bättre än vad jag hade för tankar innan och trots att de inte räknar med att man ska rekrytera några första dagen lyckades jag håva in HELA (haha) två personer idag som kände för att vara generösa och hjälpa alla de stackars mammorna i rädda mammorna kampanjen. Jag känner mig nöjd med min prestation även om det finns mycket jag behöver jobba på och jag hoppas att jag kommer upp i det kravet om tre personer om dagen som de har som "krav". Allt utöver det sen blir bara en bonus. Peppad är jag trots värkande fötter och det ska bli intressant att se hur morgondagen ter sig. Någon som känner sig lite generös kan alltid komma förbi och prata lite med mig. Imorgon är vi vid centralstationen i stockholm och på torsdag är vi vid hötorget/drottninggatan precis som idag.

På söndag blir det flytt till nya lägenheten så jag har fullt upp igen. Flytthjälp tack?


Studentbilder/ fotografering med Sandra
2009-05-14 - 17:25:44

Lägger upp bilderna nu även fast jag vet att Sandra vill redigera de lite, men några bilder kan ni få se ändå!











Första dagen i friheten.
2009-05-14 - 12:15:45

Allt känns jättekonstigt. Vet inte om jag är glad eller lite ledsen idag, är mest trött men det är samtidgit skönt att veta att skolan är slut. Det går inte riktigt att få in att det verkligen är slut nu. Allt slitande det senaste året har verkligen gett sitt resultat och jag har motbevisat de personer som kanske inte trodde att jag ens skulle komma tillbaka till skolan.


Här kommer lite mer om min studentdag för de som vill läsa:
Vi började med champagnefrukost på skolan fast beslutna att ignorera det faktum att vi egentligen inte alls får dricka alkohol på skolans område. Ja, inte bara champagne bjöds det på utan även alkoholfritt för de som ville ha (där jag ingick) och även på jordgubbar. Vi satt ute på gräset i solen, pratade, hade det trevligt och skrev hälsningar i varandras mössor. 5 min innan vi skulle ha fotografering insåg vi hur mycket klockan va och vi stressade för att göra oss klara och gå upp mot matsalen. Där togs det kort och vi fick kämpa med att lyckas hålla balansen med klackar i grässlätten. När fotograferingen var färdig hade vi klasstimme där vi träffades sista gånger hela klassen för att sedan bege oss till porträttfotografering och mingel i maskinhallarna. Där stod vi ett bra tag innan det var dags för att gå ut till bron och vinka åt bilarna på nynäsvägen och sedan gå tillbaka till matsalen för vår slutlunch/middag. Det åt mat, tal hölls, lite tårar kom från olika håll och kanter och stipendium delades ut. När lunchen sedan var avklarad var det dags att springa ut och folk rusade ut som dårar genom dörren till matsalen. Väl där ute sjöng vi lite och letade sedan upp våra respektive familjer för att hinna umgås lite innan vi skulle åka flak. Senare fick vi skjuts in till sthlm för att möta upp flaket som tog oss på en runda inne i stan där folk mest tittade på oss som om vi vore dumma i huvudet eftersom vi tar studenten redan i maj.
Efter flaket tog jag tunnelbanan till telefonplan där min morbror hämtade upp mig och så åkte vi till mottagningen. Sedan spenderade jag resten av kvällen där med god mat och härliga människor.

Det blev en bra dag helt enkelt...

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!
2009-05-13 - 23:32:21

Ursäkta min bitterhet igår, det blir lätt så ibland. Idag är jag glad iaf. Kom nyss hem från mottagningen och är helt slut. Underbar dag vilket som. Får berätta mer om den imorgon.
Tack till alla som har grattat mig, tack alla som kom till mottagningen, tack för alla presenterna, tack min älskade släkt, tack Sigge, Kari och Lars-Erik, Carina med familj, Jenny och Björn, Ida och Tobbe för de fina blommorna (blev alldeles varm i hjärtat), TACK berga, TACK mina klasskamrater.
Det är över nu, men jag har inte riktigt insett det än. Är fortfarande helt tom i hjärnan, tom men glad. Lite stolt är jag över mig själv idag också som fick stipendium på 2000 kr från skolan för bra studieresultat. Plugghäst.

Jag säckar ihop snart, bjuder på en bild men resten kommer upp imorgon.






...
2009-05-12 - 22:21:04

Studenten imorgon. Det är meningen att man ska vara glad men just nu tack vare somliga personer känns det som om att jag lika gärna kan strunta i allt. Tack...

Mösspåtagning!
2009-05-11 - 19:24:52

Efter som vår skola alltid tycks vilja vara lite speciella så har vi inte haft mösspåtagning fören idag trots att vi tar studenten tidigare än alla andra skolor som hade sin mösspåtagning på valborg.
Snart smäller det!



Oj, bilder blev jättestor men orkar inte lägga in den på nytt.

Tröttare än tröttast.
2009-05-05 - 18:34:33

Studentskiva igår+sova hos Olivia+4 timmars sömn resulterar i TRÖTTHET. Roligt hade vi och det blev mycket dans och många skavsår på fötterna. Inte många dagar kvar, imorgon är det en vecka kvar innan den vita klänningen ska på. Tindra står och plockar ur mitt pennskrin och sätter fast gem i håret, vilket ger mig lite extra energi. Sötgrisen!

Bjuder på en bild från igår på mig och några utav tjejerna från klassen.


...
2009-05-02 - 20:55:38

...glömde att skriva att jag fick MVG på nationella provet i matte D, å blev jag stolt över mig själv.


Godmorgon maj.
2009-05-01 - 09:32:40

Mitt bloggande höll inte i sig den här gången. Men deppa inte för det, om 1½ vecka tar jag studenten och då kommer jag ha bra mycket mer tid och ork över till bloggen! Jag kan även glatt berätta att jag har nått upp till mitt mål. Ni trogna läsare vet att jag har strävat efter att gå ut med 20.0 och om det inte händer något plötsligt nu så kommer jag uppnått mitt mål till studenten!
Just nu sitter jag och är seg i soffan, Tindra går omkring med dockan i barnvagnen. Jag försöker hitta energi till att ta itu med disken och börja städa. Har sagt åt mig själv att senaste klockan 10 måste jag sätta igång vilket ger mig ungefär en halvtimme på mig att verkligen hitta orken.

Det är maj, det är vår, det är ett fåtal dagar kvar till studenten och jag har världens sötaste dotter.



<NIKKI
Ibland tar livet plötsliga vändningar och då gäller det att hänga med. Jag är en 20årig 2barnsmamma med som spenderar dagarna med mina galna kollegor på Södertäljes största nöjestidning och min lediga tid hemma med två små söta monster.