Fortfarande trött.
2008-11-30 - 22:07:08

Har sovit dåligt inatt, varit rädd som vanligt när jag sover ensam. Trodde att hunden skulle göra det bättre men inte den här gången. Därför har det blivit lite dåligt med uppdatering idag, kommer tillbaka imorgon med nya tag. Ska hoppa i sängen nu och läsa 5:e boken i GG-serien.

Godnatt!

Trött.
2008-11-29 - 22:30:43

Förlåt för att jag inte har skrivit på ett tag, har haft fullt upp. Tiden bara flyger fram och snart är helgen slut, jag har inte ens märkt att den har börjat.
Imorse ringde väckarklockan 05:20 och efter några snoozningar sa det att det var dags att gå upp, dags att åka iväg till jobbet. 06:45 var jag i stallet och satte igång med allt som skulle göras. Kan säga att tiden gick fort trots att jag mockade hela 13 boxar, aj min rygg. När jag kom hem vid 15:00 hoppade jag in i duschen och satte sedan igång med att baka.
Slängde i mig två mackor för att försöka förtränga avsaknaden på lunch. Linn hjälpte mig att baka pepparkakor och lussebullar innan det var dags att slänga ihop en middag till oss. Hej och hå, jag fick inte sitta ner och ta det lugnt fören efter jag la Tindra vid 19:15.
Mats är borta ikväll och jag är alldels ensam. Ringde mamma och sa att jag behövde ha hunden eftersom jag inte gillar att sova ensam. Nu är hunden här iaf och jag fick en påse chips på köpet. Har precis tittar på en film som var helt okej och funderar allvarligt på att gå och lägga mig trots att den bara är 22:30, skönt lär det vara åtminstonde. Nej, nu orkar jag inte skriva med!

Godnatt!

Fnatt.
2008-11-28 - 00:03:40

Egentligen borde jag ligga i sängen och sova nu, men ja så är det inte. Satt och tittade på tv och kom på att jag var tvungen att räkna lite matte idag, så det var bara att sätta sig ner och göra det. Nu är det iaf klart och jag ska bara bada innan jag hoppas i sängen. Fick lite fnatt när jag spolade i badvattnet och började städa; torkade av borden och sopade golvet. Sen jag flyttde hemifrån gick jag från att vara en stökig människa till att vara en person som får panik så fort det är rörigt. Hur det blev så vet jag inte, jag vet bara att jag hatar när det är rörigt men är dålig på att städa. Eller ja, jag gör mitt bästa men att organisera är inte min starka sida. Därför känner jag också att jag bara vill flytta just nu, börja om från början och rensa ut allt skräm som gömmer sig i kartonger och lådor omkring i lägenheten. Hjälp mig?

Oh no, kom precis på att ni inte har fått någon bild idag. Det är väll bara att leta upp en fin antar jag så att ni har något roligt att titta på.

Här spenderar jag mina dagar, detta under en mattelektion.



Godnatt!

Projekt!
2008-11-27 - 20:40:26

Försöker ta itu med mitt projektarbete nu, har inte alls varit duktig på den fronten. '
Nu söker jag  dig som är ung mamma och ung pappa, ung gravid, ung styvmor eller liknande! Är alltså intresserad om allt som gäller det unga föräldraskapet, blev du ung mamma för 20 år, 5 år eller 1 år sen, eller kanske rent utav igår? HÖR AV DIG, jag behöver din hjälp!

Ibland blir inte allt riktigt som man planerar.
2008-11-27 - 08:08:13

Tindra ville inte sova länge imorse och låg och lekte med mina telefon medan jag försökte hitta ork att kliva upp ur sängen. Plötsligt ringer det och halvsovandes som jag var fattade jag först ingenting. Det var iaf Rosmarie som ringde ifrån stallet och undrade om jag kunde hjälpa de på lördag. Jag tror det var mitt svar eftersom vi egentligen hade tänkt baka då men samtidigt behöver vi verkligen pengar så det är klart att jag ska jobba. Så nu ska jag jobba på lördag och jag kommer vara en tröttmössa, men det går säkert bra. Får se om vi hinner baka på lördag annars så får vi helt enkelt bara göra det på söndag.
På söndag smäller det, då är det första advent! Det blir potatismos med julkorv, lussebullar, pepparkakor och glögg för hela slanten. Jag älskar julen!

Trött som aldrig förr.
2008-11-26 - 17:20:37

Jag är riktigt trött idag, att gå upp 05.20 är inte riktigt min grej. Dagen har varit helt okej iaf, Tindra har varit jättesnäll den tiden vi var i skolan. Lyckades få alla rätt på matteprovet vilket jag är väldigt STOLT över, man måste ju få skryta lite!
Maten står på spisen och jag ska snart börja rulla köttbullarna, hemmagjorde är bäst. Hoppas att Mats kommer hem snart eftersom jag ska ner och dansa ikväll, som alla andra onsdagar. Veckan börjar lida mot sitt slut vilket är väldigt skönt, är alldels för trött känner jag. Sen är det bara 3 veckor till innan det blir jullov och hur skönt är inte det?
Skulle egentligen ringt barnomsorgen idag eftersom vi inte fått svar om dagisplats än, självklart glömde jag bort det och ska ställa alarm så att jag inte glömmer det igen.

Nu smet Tindra, later!

Brist.
2008-11-25 - 23:06:25

Idag var inte det ideala bloggdagen. Har pluggat lite och tagit hand om min älskade sjukling som snorar och har sig. Nu sussar hon iaf sött bredvid sin papps som nog sussar lika sött han. Jag ska också krypa ner i sängen strax och mysa ner mig. Det blir mer skrivande imorgon hoppas jag, dansar på kvällen men bloggen ska jag nog allt hinna med.
Visst har jag blivit duktig?

Tindra har lärt sig lite nya saker på senaste tiden. Förutom att hon dansar som en tok (och då menar jag inte vaggar fram och tillbaka utan hon slänger och viftar med armarna och skakar på huvudet) så har hon lärt sig att snurra runt till hon blir yr, snyta sig om man frågar "kan du snyta dig Tindra?" då fräser hon ut, börjat lära sig handrörelserna till imse vimse spindel och hämta bezzies koppel för att gå ut med henne. Hon börjar bli stor min lilla tjej!

Tindra som liten.



Sleep tight!


Snö och mysiga hattar.
2008-11-25 - 19:20:59

Fullt upp hela tiden, sitter och andas ut lite över mina matteböcker. Har inte hunnit skriva innan eftersom jag knappt haft en sekund över. Imorgon är det matteprov vilket innebär plugg resten av kvällen. Tindra följer med mig till skolan imorgon och jag får se vilka lektioner jag kommer kunna gå på, ska iaf skriva matteprovet. Det blir upp tidigt, tidigt imorgon för att ta kvart i 7 tåget.
Nej, jag har inte tid att sitta här och skriva. Återkommer senare istället!


Sweet dreams.
2008-11-24 - 22:57:52

Tindra stackaren har blivit sjuk. Hon ligger inne i vår säng med Mats och snorar och har sig. 3 nya tänder har hon fått också, allt på en gång. Jag ska strax gå in och göra de sällskap men först ska jag mysa ner mig lite i soffan och läsa Gossip Girl - Allt och lite till. Som ni vet är jag något besatt av Gossip Girl serien som går på tv (kanal 5 söndagar kl.19.00) och bestämde mig för att testa på böckerna. Serien är helt klart bättre men böckerna är ändå läsvärda och passar perfekt som läsning på pendeltåget. Jag har tur också, även Mats har fastnat för GG så vi båda sitter som spända inför varje nytt avsnitt. Wonderbar!


Dags att krypa till sängs, sleep tight!

Good day mate. (stavning?)
2008-11-24 - 20:19:44

Tindra sover och jag har precis skrivit klart mit engelska arbete, äntligen! Inte direkt det bästa arbetet jag har skrivit men med tanke på den konstiga uppgiften duger det helt klart. Ska strax sätta igång med matte igen, väntar på att Oliven ska äta färdigt först. Dagen har varit som alla andra dagar och lika skönt var det att komma in genom dörren och få en välkomnade kram från en glad Tindra. Har lite sovmorgon imorgon men det kommer inte märkas eftersom jag måste ta ett tidigare tåg för att slippa missa bussen och lämna Tindra hos mamma.
Jag har bestämt mig för att det ska bli bak i helgen eftersom det är advent. Jag, Mats och Tindra ska göra oss en ny tradtion och tillverka varsitt pepparkakshjärta med namn på att hänga upp i fönstret. Roligt!

Se ya.

Godmorgon sunshines!
2008-11-24 - 08:28:30

Det är tydligen snökaos ute, men vad vet jag. Hoppas att jag kan ta mig till skolan iaf men det återstår helt enkelt att se. Mamma kommer snart hit och tar Tindra, ska försöka diska lite snabbt också så att jag slipper göra det sen när jag kommer hem. Mats ringde nyss och det får en lugn dag idag, slipper vara ute på taket och klättra. Vilket jag är glad för eftersom jag är rädd att han ska ramla ner igen.

Ha en bra dag!


ZZZzzzz...
2008-11-23 - 23:14:16

Klockan är mycket och det är dags att sova. Imorgon är det tillbaka till verkligheten igen där jag går i skolan och Mats jobbar. Mats var lite nere idag eftersom hans pappaledighet är slut. Han tycker att det är jobbigt att inte få vara med Tindra hela dagarna och inte få vakna upp och med henne varje morgon. Min älskade familj <3

Godnatt

Rosa...
2008-11-23 - 17:58:01

Fick nyss en kommentar ifrån min klasskamrat Olivia om att det alltid är rosa, hon syftade på bilden i ett tidigare inlägg. Ja, Tindra har mycket rosa saker. Många kan säkert tycka att det är onödigt och dumt att sätta på henne en massa rosa men faktum är att jag älskar rosa och har gjort det länge. Att jag sedan fick en liten tjej skadar inte;)

Ser att det har hittat hit en massa nya människor eftersom Julia länkade till mig i sin blogg. Är ni här för att stanna eller bara förbi i farten? Lämna gärna ett avtryck och skriv exempelvis om vad ni får för första intryck av bloggen.
Välkomna alla nya och godkväll på er alla gamla trogna läsare!

Engelska.
2008-11-23 - 13:48:24

Det går inge bra för mig med att skriva mitt engelska arbete. Jag är trött och behöver egentligen städa, Tindra är vaken och jag skulle helst gå ut på promenad igen. Arbetet ska vara en diskussionsuppsats om Jane Austen och Sir Walter Scott. Jag har inte ens läst igenom faktan jag har hittat och har ingen aning om hur jag ska få ihop det. Till råga på allt har jag glömt min engelska mapp i skolan. Engelskan är nog det ämne jag har svårast för för tillfället. Vi har en ny lärare och vi jobbar helt annorlunda.
Någon som vill hjälpa mig?

Dags för plugg.
2008-11-23 - 11:58:56

Tindra sover lunch och jag har slagit mig ner i soffan för att skriva mitt engelskaarbete. Tänkte passa på att skriva några rader eftersom jag har lovat att uppdatera bloggen mer. Vi hade det mysigt ute i lekparken och fick sällskap av Emma och Malte efter ett tag. Vi har testat den nya pulkan och den var klart populär även fast vi inte åkte så mycket idag. Vi var nog ute i ca 2 timmar innan det var dags att gå in för att laga lunchen. Jag älskar snön och tänker passa på att njuta av den medan den fortfarande ligger kvar på marken.




<NIKKI
Ibland tar livet plötsliga vändningar och då gäller det att hänga med. Jag är en 20årig 2barnsmamma med som spenderar dagarna med mina galna kollegor på Södertäljes största nöjestidning och min lediga tid hemma med två små söta monster.