Godnatt.
2008-04-29 - 22:03:31

Lång dag imorgon, rolig men jobbig. Vi får se hur jag känner när jag väl står där och ser de springa ut, ser alla mössorna på mina klasskamrater. Usch det smärtar lite.
Godnatt

Mamma älskar dig.

Haha.
2008-04-29 - 17:28:09

Det blev en paus hemma innan dansen. Mamma håller på att försöka lära Tindra att åla, men det tycker inte Tindra om. Hon tar sig ju fram på sitt eget sätt, hon rullar fram och då menar jag verkligen rullar fram. Inte bara att hon ruller runt utan hon tittar dit hon vill sen så rullar och snurrar hon tills hon är där. Haha, det ser verkligen roligt ut.

6 månaders kontrollen.
2008-04-29 - 13:14:48

Kom nyss hem och Tindra har fått sin lunch. Efter sjukgymnstiken var vi på bvc för läkarbesök eftersom hon skulle göra 6 månaderskontrollen. Allt såg bra ut och hon väge 8110 g och var 69 cm lång (inte helt säker, fick det inte uppskrivet, ska kolla vid nästa besök). Vi ska strax ner på stan och inhandlade studentpresenter och träffa Anna innan vi går till dansstudion.
Kommer hem ikväll!


Morgon.
2008-04-29 - 07:33:23

Upp tidigt idag, jag är jätte trött och skulle hellre ligga och sova. Till råga på allt sover Tindra fortfarande vilket betyder att om jag inte hade haft sjukgymnastik hade jag fått sova, sova länge eftersom Tindra har sovit nästan hela natten idag. Hon vaknade aldrig vid 4 som hon brukar utan vaknade inte till lite fören kl 6 då hon fick äta lite. Hade säkert kunnat fått henne att somna om utan mat men eftersom jag ändå trodde att vi skulle gå upp strax var det skönare att äta i sängen.  Hoppas att hon sover lika bra inatt för då ska jag försöka få henne att sova hela natten, hon är så duktig.
Ska äta klart min frukost och sen se om Tindra också vill gå upp, förhoppningsvis kommer mamma hit och tar henne medan jag tränas men annars får jag traska dit.

Läggdags.
2008-04-28 - 23:27:05

Kom nyss hem ifrån studentmiddagen, det var riktigt trevligt men tråkigt eftersom jag inte fick stanna kvar på skivan då allt det roliga börjar. Jag är helt enkelt omyndig och kan inte kontrollera mig själv ;) Men en kväll med god mat och trevligt sällskap sitter aldrig fel, fast jag saknade min lilla familj. Snart fyller jag också 18 och då ska det faktiskt firas, känner att jag skulle behöva få en riktigt rolig kväll ute. Så jag ska synda och vara en dålig mamma;) Nej men nog med ironi, jag är trött och tycker att jag är rolig
Ska bara pumpa ur mjölk och sen bums isäng. Upp tidigt imorgon eftersom jag ska till sjukgymnastiken.

Godnatt

Grattis igen min älskade dotter, jag känner mig lite dum som inte var hemma på din sexmånaders dag men jag vet att du hade det mysigt med papps. Glöm aldrig att mamma älskar dig mest av allt, du är mitt vackraste vackraste.

Libero.
2008-04-28 - 16:44:01

Hur uttalar ni Libero(blöjmärket). Libero, Libro eller kanske på ett annat sätt?
Jag har hört att rätt är Libro men jag säger fortfarande Libero.


Panik!
2008-04-28 - 08:53:20

Jag kom precis på att det är 3:ornas studenmiddag ikväll, jag hade helt glömt bort det. Hade redan hela dagen planerad men nu blir det ändringar eftersom jag måste komma på vad jag ska ha på mig och fixa håret. HJÄLP!
Sen måste jag också klura ut hur jag tar mig tid, ojoj jag är dålig.

Grattis till min stortjej!
2008-04-28 - 08:27:54

Idag blir TIndra 6-månader! Jag kan inte förstå att det redan är ett halvår sen det underbaraste på jorden kom till mig. Tiden bara flyger fram och Tindra växer och växer. Ett helt halvår, hör ni hur stort det låter?

Mamma och pappa älskar dig mest! GRATTIS

Skönt!
2008-04-27 - 21:34:31

Nu är Tindras mat iaf helt klar och har legat i frusen sen ett litet tag tillbaka. Det var första gången jag gjorde storkok och jag måste säga att det mest tog tid och det blev en massa disk och lite mat. Hehe, så går det om man inte har diskmaskin, men vad gör man inte för att Tindra ska få mumsig mat.

Maten innan jag gick lös med matberedaren.
image88

Maten packad och klar.
image89

All härlig disk.
image90

Jag och Mats sitter och tittar på benknäckargänget, verkar bra. Imorgonbitti ska vi gå på babysången som vanligt, kanske skriver mer senare men nu måste jag koncentrera mig på filmen innan Mats blir galen på mig.

Barnmat.
2008-04-27 - 15:43:51

Håller på och laga en massa mat till Tindra, vi har storkok i vårat lilla kök. Väntar på att Anna ska svara i telefonen så att jag kan hämta tomma barnmatsburkar hos henne att frysa in i, men hon vill inte svara förtillfället så maten får vänta på burkarna. Tindra verkar ha blivit allergisk och just nu måste vi testa oss fram för att se om det är äpplen eller morötter, eller ja det kan vara både och också. Stackars liten!

Godmorgon.
2008-04-27 - 09:21:24

Sitter och äter frukost, vi ska strax iväg till babysimmet. Efter det går vi förmodligen ut på promenad om vi orkar. Känner mig seg och trött men det kan bero på att det är morgon.

Minnen.
2008-04-26 - 21:32:54

På onsdag tar min klass studenten, jag skulle egentligen stått där bland alla vitklädda och firat. Det känns sorgligt att jag inte får ta studenten med de som har varit nära mig de senaste 3 åren. Jag känner att jag gjorde helt rätt val i att behålla Tindra men det känns lite sorgligt. Istället för att ha klarat av gymnasiet har jag ett år kvar, med det är iofs bara ett år kvar. Min student kommer däremot inte bli lika rolig eftersom jag inte får springa ut med mina vänner. I höst börjar jag i en klass med helt okända människor i min ålder, jag har inte gått i samma klas som de i min ålder sen jag gick i ettan, då menar jag ettan på lågstadiet.
På måndag har de studentskiva men jag får bara gå på middagen och sen måste jag åka hem eftersom jag inte är 18 vilket också känns tråkigt. Nu när det vankas studentider så minns jag alla gamla goda tider på berga, första året var det bästa, ack vad roligt vi hade. Andra året var lite sisådär men ja, jag kommer att sakna berga. Nu när de tar studenten kommer berga aldrig mer vara detsamma, det kommer vara ett tomt skal utan innehåll.
Det är slut på bergatiderna.

För er som inte vet så är berga ett naturbruksgymnasium med internat så det var där jag spenderade mina två första år på gymnasiet, både helger och vardagar. Både skola och jobb, och självklart massor med skoj.

Tokig.
2008-04-26 - 17:53:35

Vi kom nyss hem, har varit och handlat. Vi var nere på stan tidigare idag för att hämta ut våra nya gardiner och skicka tillbaka sofföverdraget eftersom det var trasigt. Stod precis och hängde upp garndinerna och tror ni inte att det är något fel på de också? Jo, det är en vit rand mitt igenom ena. Jag blir galen, här köper man nya saker för att få det fint så är det fel på båda grejer. Där får man för att man köper billigt ifrån ellos, så nu måste jag ta ner gardinerna igen, packa ihop de och skicka iväg de igen. Det får bli senare för just nu orkar jag verkligen inte, man tycker ju att sakerna borde kollas innan de skickas men men.
Skriver mer sen.

Nattinatt.
2008-04-25 - 23:31:11

Vi har precis tittat på Enchanted/Förtrollad och den var jätte bra, jag drömmer som vanligt bort mig i sagornas värld. Bild på mina nya skor kommer imorgon för nu måste vi faktiskt sova.

Sov gott alla älskade läsare!

Helt slut.
2008-04-25 - 19:23:46

Lång dag idag, först var jag nere på sjukgymnastiken och mamma passade Tindra, sen åkte vi hem till min mormor för att titta på en massa saker hon skulle göra sig av med. Jag tröttnade ungefär halvvägs och Tindra också eftersom hon var trött, tillslut åkte vi vidare till Farsta för att shoppa. I början var jag glad, men ju länge tiden gick och ju mindre saker jag hittade desto mer sjönk mitt humör. Jag har samma problem med skorna som med kläderna, jag är för stor helt enkelt. Vi var där i 3½ timme och sen gav vi upp, jag hittade ett par skor iaf och köpte nya strumpbyxor. Lägger upp bilder senare, nu ska jag slappa lite.



<NIKKI
Ibland tar livet plötsliga vändningar och då gäller det att hänga med. Jag är en 20årig 2barnsmamma med som spenderar dagarna med mina galna kollegor på Södertäljes största nöjestidning och min lediga tid hemma med två små söta monster.