Kärlek.
2008-06-30 - 22:26:45

Tindra mitt vackraste!



Jag gillar inte mig på bilden, men titta Tindra!

Drömmar.
2008-06-30 - 20:45:47

Jag vaknade imorse med en klump i magen, insåg att jag hade drömt om att jag kom tillbaka till skolan. Där fanns inga av mina älskade vänner, inget riktigt berga, inte det roliga som var förr. När jag vaknade insåg jag att det inte bara var en dröm utan att det är så verkligheten ser ut, jag ska tillbaka till skolan i augusti alldeles själv. Det kommer nog bli lite jobbigt, men jag är där för att få klart skolan inte för att umgås. Haha

Åter.
2008-06-30 - 18:13:10

Nu är jag tillbaka igen, iaf för dagen. Jag är trött men blev sugen på att skriva lite. Vi har varit på ikea idag och shoppat lite, eller ja mamma och syster skulle handla och jag följde md för att köpa lite småsaker. Jag hittade det jag ville ha och har försökt få lite ordning här hemma, men med dåliga resultat. Jag vill så gärna ha ett rent, fint, vacker hem men jag är otroligt duktig på att samla på mig saker som jag sen inte kan samla. Nu låter det värre än vad det är men jag skulle verkligen behöva hjälp att få lite ordning.
Någon som har lite vardagliga tips till mig på hur man får undan saker? Kanske någon som frivilligt vill komma hit och hjälpa mig?


Vinka.
2008-06-26 - 14:58:40

Tindra har lärt sig vinka lite, säger man hej hej Tindra så vinkar hon. Fast det är inte alltid hon vinkar tillbaka, om det finns något intressantare att titta på så bryr hon sig inte alls om vad man säger. Sötnöt!
Vi har fått kattbesök idag, Diezel och Castor(mammas katter) har kommit för att vara här under helgen när de flyttar. Jag vill egentligen ha en egen kattunge men eftersom jag egentligen är allergisk finns det risk att även Tindra är det så vi får testa lite med mammas katter.

Gästblogg - Nathalie
2008-06-25 - 22:50:22

Eftersom jag inte orkade skriva själv lyckades jag flirta till mig en gästblogg av Nathalie .

Hej!

Jag heter Nathalie och är 20 år. Jag har en son som heter Vincent och har en egen blogg.

Nikki och Tindra känner vi genom unga föräldrar-gruppen. De har gått där sen Tindra var pytteliten, och jag måste säga att det har varit kul att se henne utvecklas och hon är lätt en av de coolaste jag har träffat i mitt liv.

Nikki bad mig skriva ett inlägg till henne, eftersom hon har bloggtorka. Jag vet ju dock inte riktigt vad jag ska skriva om... Så det blir lite blandat.

Idag var vi i centrum, och hon är en av de jag tycker är roligast att umgås med. Nog för att min skara med folk jag träffar regelbundet är ganska liten, men även om den vore betydligt större skulle jag välja henne framför många andra.
Iaf, idag berättade Nikki lite mer ingående om hennes beslut att sluta äta onyttigt och att röra på sig mer. Shit vilken människa hon är! Inte nog med att hon bestämde sig för att sluta, hon lyckades med bravur. Och hurtigare människa får man ju nästan leta efter. Hon går ju ÖVERALLT! Och springer dessutom.
Något som slog mig när jag gick hem efter vårt möte var hur cool även hon är. Inte för att jag har tvivlat förut, men hon är en sån där duktig människa som alla önskar att de var och vill efterleva. Hon har bra betyg, hon har lyckats med att äta bättre och hon får otroligt mycket motion. Hon slösar inte pengar (i andras ögon iaf), och hon är bara allmänt bra liksom. Hon är bra på att lyssna och bra att diskutera saker med, och samtidigt väldigt rolig att umgås med. Nu känner jag kanske inte henne så himla bra, men det jag har sett av henne är faktiskt bara positivt.

Det här blev kanske en ganska tråkig gästblogg, i era ögon. Men jag tänkte att det kanske vore kul för er att se hur andra ser henne? Kanske delar vi exakt samma åsikt, då vet ni ju det nu.

Jag hoppas på en lång vänskap med många roliga stunder tillsammans :)

Tack Nathalie, det var väldigt fint skrivet!!


En liten rad.
2008-06-25 - 22:14:31

Tänkte att jag iaf skulle skriva en rad idag, har noll blogginspiration för tillfället. Hoppas att alla kära läsare håller i och inte överger min blogg pga av uppehållat. Jag lovar att komma tillbaka så fort jag hittar min blogganda igen, jag hoppas att det blir snart!

Tisdag.
2008-06-24 - 20:15:18

Ja, jag erkänner. Jag lovade er bilder och har inte orkat sen dess, det har istället blivit så att jag har undvikit att skriva. Nu skriver jag lite iaf och ska försöka ordna bilder så fort som möjligt.
Det blev inge springa idag eftersom Anna inte kunde, men vi har kört styrka iaf och kommer att springa på torsdag. Jag funderar på att ta en tur imorgon också.

Jag fick en prenumeration i födelsedagspresent, jag får välja mellan vi föräldrar, föräldrar och barn samt tidningen mama. Jag har ett problem och det är att jag inte vet vilken jag ska välja. Någon som har erfanhet utav någon av de? Vilken skulle du välja?

Måndag.
2008-06-23 - 16:24:07

Jag öppnade bloggen för att skriva något men efter att ha skrivit rubriken fick jag blackout och kom inte ihåg vad det var jag skulle berätta. Jag kan iaf berätta att jag klarar mig nästan 8 mån utan att ha blivit kissad på men idag lyckades Tindra få in en fullträff när vi bytte blöja. Haha
Idag vet jag att två personer är särskillt glada, Grattis Anna som har fått dagisplats och grattis Nathalie som har kommit in på sin utbildning!
Jag längtar sjukt mycket till danslägret, det ska bli jätte roligt men jobbigt att vara ifrån Tindra. Det blir som en övning inför hösten när jag börjar skola, jag tror att de kommer ha det jättebra tillsammans! Trots att Tindra är mammig ibland så märker manhur mycket hon tycker om sin pappa.

Nu ska jag fixa med bilder ifrån midsommar och bröllopet så de kommer upp senare!

Bröllop för hela slanten.
2008-06-22 - 18:12:17

Bröllopet igår var jätte fint, det blev en jättebra kväll. Idag var vi även förbi de eftersom de hade presentöppning med lite grillning, mysmys! Jag och Mats är lata och har beställt pizza, egentligen ska jag inte äta sånt men det får bli nya tag imorgon igen. Då vi åter går till vardagen utan födelsedagar, midsommar och bröllop. Lite tråkigt men väldigt skönt också =). Mamma flyttar iofs nästa helg så vi hinner inte lata oss speciellt mycket, det blir att bära möbler hela helgen.

Bilder har kommit upp HÄR, lägger antagligen upp en bild här sen också. Ska bara redigera lite i ps och sen hitta orken !

Glömsk.
2008-06-21 - 10:37:08

Gömde skriva igår, blev väll lite mycket antar jag. Vi var iväg och firade hemma hos Sandra och hade en helt underbar dag! Glad midsommar på alla (i efterskott).

Sitter och äter frukost, fick sovmorgon av Mats. Han står i duschen och jag måste också börja göra mig iordning eftersom vi ska iväg på bröllop om ett litet tag. Det är min morbror som gifter sig och det ska bli jätte trevligt. Nej, nu har jag ätit min frukost och måste börja fixa om jag ska slippa stressa livet ur mig!

Bilder ifrån igår kommer senare.

Kväll.
2008-06-19 - 22:15:46

Sitter och målar mina naglar, var tvungen att fixa de tills på lördag. Upptäckte nyss att en plugg till min piercing i läppen hade lossnat, ingen aning om vart den har tagit vägen (kan ha råkat svälja den). Mamma sa däremot att hon kanske hade en plupp henne, jag får hoppas på det bästa eftersom allt typ är stängt imorgon. TYPISKT

Här kommer en bild på min nya frisyr, ingen bra bild men man ser lite iaf. Slängde även in en bild på det underbart vackra halsband som jag fick av Mats i födelsedagspresent.



Naglarna ska bara torka, sen ska jag fixa iordning här hemma och hoppa i säng. Blir en lång midsommarafton imorgon, har tvättid klockan 7 imorgonbitti.

Sovgott!

Träningsvärk.
2008-06-19 - 14:14:33

Jag sitter med ond träningsvärk i låren och ljumskarna efter att ha varit ute och sprungit två dagar i rad. Det positiva är att jag ständigt blir påminnd om att jag har varit duktigt. Tindra ligger på golvet och brottas med ett bord, vi ska strax ner på stan och titta på byxor till Mats som han kan ha på min morbror bröllop på lördag.
Imorgon ska vi iväg till Sandra och fira midsommar, det ska bli jätte roligt. Här vankas lekar och grillning, woho.
Jag har inte lagt inte några bilder på jätte länge, kanske kan hitta ork senare idag!

Regnrusk.
2008-06-18 - 14:47:57

Tänkte precis gå iväg till unga F men när jag tittade ut såg jag att det regnade. Det är verkligen inget hit att gå i regnet men eftersom det är sista gången så får vi klä på oss och traska dit ändå.
Jag är rätt seg och trött fortfarande men jag var iaf ute och sprang, trodde inte att jag skulle orka hela vägen med det gjorde jag och jag blev inte ens speciellt trött. Ska springa imorgon också och då tänker jag springa lite fortare för att se om det tar mer då, man ska bli så trött att man inte ens orkar stå på benen, det är då det fungerar. Haha

Nej, Tindra ska bara äta upp sin mat och sen ska vi gå. Usch usch

Godmorgon!
2008-06-18 - 08:26:50

Märkte att jag kanske lät lite otrevligt igår och det var inte så jag menade. Jag var mest trött och blev nyfiken på att om man läser någons blogg och ser att personen i fråga fyller år, säger man inte grattis då? Det gör jag iaf men alla är vi olika. Annas menade på att ni var blyga, men varför vara blyg på internet där man kan vara anonym? (jag använder knappt facebook darling =) ).

Jag är trött, inte så konstigt eftersom jag inte har sovit så länge. Ska försöka få i mig frukost och sen antar jag att mamma ringer för då ska jag ut och springa, ska bli skönt.
Vad ska ni göra idag?

Härligt men trött.
2008-06-18 - 01:09:39

Kom precis hem, har varit inne i sthlm. Det är bums i säng för jag är jätte trött, skriver mer imorgon.
55 läsare men bara 8 sa grattis, vad gör ni andra här om ni inte ens kan gratta?



<NIKKI
Ibland tar livet plötsliga vändningar och då gäller det att hänga med. Jag är en 20årig 2barnsmamma med som spenderar dagarna med mina galna kollegor på Södertäljes största nöjestidning och min lediga tid hemma med två små söta monster.