Måndag.

Jag öppnade bloggen för att skriva något men efter att ha skrivit rubriken fick jag blackout och kom inte ihåg vad det var jag skulle berätta. Jag kan iaf berätta att jag klarar mig nästan 8 mån utan att ha blivit kissad på men idag lyckades Tindra få in en fullträff när vi bytte blöja. Haha
Idag vet jag att två personer är särskillt glada, Grattis Anna som har fått dagisplats och grattis Nathalie som har kommit in på sin utbildning!
Jag längtar sjukt mycket till danslägret, det ska bli jätte roligt men jobbigt att vara ifrån Tindra. Det blir som en övning inför hösten när jag börjar skola, jag tror att de kommer ha det jättebra tillsammans! Trots att Tindra är mammig ibland så märker manhur mycket hon tycker om sin pappa.

Nu ska jag fixa med bilder ifrån midsommar och bröllopet så de kommer upp senare!

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Då börjar de samtidigt ju. Vi har också den 14. Vi kanske t.o.m skulle försöka få samma tid, de har nämligen två olika tider för samma period, förstår du? Du kan väl skriva hennes mobnr i ett pm på bdb, så ska jag prata med henne om det :) Fast nu såg jag att hon har en blogg, ska prata med henne där istället!



Ja, han sa att han hade sett dig idag :) De hade varit hos tandläkaren, medan jag låg sjuk i sängen

2008-06-23 @ 16:44:07
URL: http://meandmymen.blogg.se/
Postat av: Nicky :D

Hejsan svejsan....



Om du har tröttnat på din bloggdesign kan du mejla mig och säga hur du vill att den ska se ut och det är helt gratis kul va ?

Hoppas du beställer..



För mer info mejla mig på:

[email protected]

2008-06-23 @ 19:18:06
URL: http://nicolebambi.blogg.se/
Postat av: Nikki

Hejsan :)



YEs jag ar dopt till Nikki :)

Sjalv?



Kram

2008-06-23 @ 22:57:53
URL: http://nikkiliito.blogg.se/
Postat av: Sebbe

Bah! jag var inte alls förvirrad på centralen, jag försökte lösa parkeringsbiljett samtidigt som vi va sena till tandläkaren :P

2008-06-24 @ 01:54:16
URL: http://dagobertmacka.blogg.se/
Postat av: marie

Va mysigt nikki :P

2008-06-24 @ 14:12:42
URL: http://meaaxtelius.blogg.se/
Postat av: Nikki

Sjukt fint namn du har :]

2008-06-24 @ 17:29:16
URL: http://justnikki.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


NIKKI
Ibland tar livet plötsliga vändningar och då gäller det att hänga med. Jag är en 20årig 2barnsmamma med som spenderar dagarna med mina galna kollegor på Södertäljes största nöjestidning och min lediga tid hemma med två små söta monster.





RSS 2.0