Bustrollet
2009-03-31 - 20:12:25


Buisness woman
2009-03-31 - 18:25:52

Kom hem för en liten stund sen, hämtade Tindra påvägen hem. Det gick bra på arbetsintervjun och jag blev en av de som erbjöds komma tillbaka imorgon för att få vidare information. Jag hoppas att det går lika bra då som idag!
Jag var nervös när jag klev in på deras kontor och märkte att alla var vädligt välklädde och började genast att fundera om jag hade satt på mig rätt kläder. Chefen verkade nöjd med intervjun och han sa att de kläderna jag hade på mig var rätt tänkt eftersom de hade "buisness" klädkod.
När jag väl kom hem röjde jag i min garderob för att hitta en outfit till imorgon också, inte lätt när jag inte egentligen äger så mycket finare kläder. Efter mycket letande hittade jag något, om jag bara kan lyckas få bort allt katthår dvs. Det löser sig, förhoppningsvis.

Nu är det dags att plugga lite eftersom jag inte har hunnit med något nu under dagen. Ska räkna lite matte och hoppas på att jag kommer någon vart.

Problemet löst!
2009-03-31 - 09:57:07

Imorse precis när jag var påväg ut genom dörren hittade jag en liten grön kokard/diamant på hallgolvet. Så ja, det är tydligen mening att man ska byta själv om man vill ha en grön sten. Ungefär samtidigt som jag såg den på golvet lyckades jag tappa mobilen i golvet och bara några sekunder senare smet katten ut genom dörren, så jag lov att springa i trapporna med Tindra på armen för att få tag på honom.
Vilket som är min mössa nu ännu finare med en grön sten!

Ska sätta mig och räkna matte strax, sen ska jag bege mig in till stockholm för att gå på arbetsintervju.
Wish me good luck!


Ibland är det bara...suck
2009-03-30 - 23:11:02

Märkte när jag tittade på bilden att jag har fått fel färg på kokarden/diamanten där framme. Den ska vara grön och inte blå, eftersom grön symboliserar naturvetenskap/naturbruk. Frågan är; orkar man göra något åt saken?

Det börjar närma sig...
2009-03-30 - 22:59:57

...den 13 maj smäller det!


Studenten.
2009-03-30 - 19:21:18

Har precis varit och hämtat ut min studentmössa och de andra små sakerna som jag beställde till. Kändes overkligt när jag testade den framför spegeln men om mindre än 2 månader står jag där bland alla mina fulla klasskamrater för att äntligen ta studenten. Jag ska testa min studentklänning snart igen tillsammans med klänningen och skorna jag har sett. Kanske lägger in en smygbild på mössan sen men klänningen får ni se på studentdagen!

Tindra rotar för fullt i min väska och det är dags att lägga henne nu. Sen ska jag slå mig ner och räkna matte, så var det åtminstonde tänkt men vi får se hur det blir.

KÄRLEK
2009-03-29 - 21:41:22


Mamman
2009-03-29 - 21:38:59






Tindra
2009-03-29 - 21:24:21






Matte.
2009-03-29 - 21:10:48

Satt nyss i telefonen med kära Mattias som ägnade ungefär 1 timme åt att hjälpa mig med matten. Som sagt läser jag Matte E just nu och det är inte det lättaste. Jag är fast besluten på att klara kursen med ett bra betyg men det kommer eller snarare är verkligen inte lätt.
Väntar på att Mats ska komma hem, ska laga en liten efterätt och spendera resten av kvällen framför en film. Eller ja, jag gör som jag brukar, räknar matte samtidigt. Min familj är det bästa som finns!

På tal om familj, det har inte blivit bilder här på ett tag så lägger upp någon eller några i nästa inlägg på oss den senaste tiden så har ni något att titta på. Nu när jag försöker bli duktigare på att skriva får ni bli duktigare på att kommentera, min blogglust börjar smyga tillbaka.

Trötthet.
2009-03-29 - 06:09:49

Klockan är typ 6, men eftersom klockan vreds fram inatt är den egentligen 5. Om ca 20 min åker jag till jobbet för att jobba hela dagen. Just nu känner jag mig helt sjukt trött och vet inte hur jag ska orka. Jag vill krypa ner under täcket igen och bara få sova. Inte fick jag sova igår heller eftersom Tindra fick för sig att vakna halv 7.
GÄSP

Earth hour
2009-03-28 - 10:55:31

Glöm inte släcka allt ikväll kl 20:30-21:30, det är det minsta man kan göra.

Stress och pest.
2009-03-18 - 20:10:32

Hej och hå. Tiden flyger fram. Jag har fullt upp, prov i kemi imorgon, projektarbetet ska också vara helt färdigt då. Jag har precis hämtat hit en av mammas katter, den andra är Mats och hämtar nu. De ska bo här på obestämd tid eftersom mamma har en idiot granne som klagar på allt och kallar de för fula saker.

Någon som vill ha en katt?
Jag är allergisk mot vanliga katter och mammas ena är en vanlig bondkatt. Hon kommer inte kunna ha kvar de sen heller så vi letar efter en ny ägare till honom. Han är världens coolaste, knäppaste katt men helt underbar att ha att göra med. Han vill helst bo någonstans där han kan gå ut och med någon som vill ge honom lite kärlek. Han är van vid hundar och har som sagt bott ihop med en annan katt. Ta honom någon, han behöver ett bra hem!!!

Mycket händer, Tindra är sjuk igen, massor i skolan och vi flyttar antagligen i Juni. Woho! En 3:a på 94 kvm två portar härifrån. Underbart! Studenten närmar sig och jag kämpar in i det sista. Nu måste jag fortsätta plugga, jag skrev iaf några rader.



<NIKKI
Ibland tar livet plötsliga vändningar och då gäller det att hänga med. Jag är en 20årig 2barnsmamma med som spenderar dagarna med mina galna kollegor på Södertäljes största nöjestidning och min lediga tid hemma med två små söta monster.