Sena kvällar, tidiga mornar.
2009-04-20 - 23:00:11

Det är verkligen dags att sova nu, ska hoppa i säng om en liten stund. Tänkte slänga in ett par rader. Har varit duktig och gjort lite skolarbete idag och ska spendera morgondagen med att köra traktor. Slutet börjar närma sig och det känns helt underbart trots att jag är trött och stressad just nu. Inte blir det bättre av att jag inte kan prata med dig, min speciella besserwisser som jag älskar ändå. Känns lite jobbigt men jag antar att sånt är livet ibland.
Tar en dag i taget och försöker njuta lite av livet varje dag!

11/4-09
2009-04-12 - 21:09:38




10/4-09
2009-04-12 - 21:00:31












Påsken tar aldrig slut.
2009-04-12 - 15:59:47

Upptäckte precis att jag har glömt bort att skriva på flera dagar. Har haft fullt upp dock inte med påskfirande vilket man skulle kunna tro utan med att göra...ja jag vet inte. Lite påsk firade vi igår iaf med ägg målande och lite påskäggsbyte.
Just nu sysselsätter jag mig med att ta igen allt pluggnde jag har skjutit upp hela veckan. Har en del saker som ska vara färdiga på tisdag och ja, jag är långt ifrån färdig. Har även prov på andra kapilet i Matte E på tisdag och jag borde börja med att räkna färdigt kapitlet. Nu låter jag jättelat men jag har bara tappat pluggandan lite nu i slutet.

Har en hel del bilder på kameran jag vill lägga in. Ska nog lägga in de på datorn ikväll så de kommer förmodligen upp senare!

Glad påsk till er alla där ute och speciellt till min älskade Mårrfar som är nere i Frankrike. Vi tänker på dig!

Inte lång tid kvar!
2009-04-08 - 22:01:10

Jag har varit dålig på att plugga de senaste dagarna. Har som sagt fastnat i tröttmössornas paradis och knappt kommit ihåg vad jag själv heter. Imorgon är det dags att ta itu med allt igen eftersom jag har en del att göra. Jag fasar för matteprover på tisdag och måste verkligen slå upp matteboken igen. Jag hoppas att jag mår bättre imorgon för det är inte lättare att vara pigg när man är förkyld på köpet. Men jag måste förmå mig att kämpa in i det sista, det är bara 1 månad kvar till studenten!
Nu är det dags för sängen...

Tröttmössornas paradis.
2009-04-07 - 22:13:47

Ännu en dag är påväg mot sitt slut, ska bli skönt att äntligen få sova lite. Har varit helseg hela dagen idag och har därför inte orkat skriva någonting. Imorgon ska jag iväg och skriva på uppsägningspapprena på mcdonalds och passa på att träffa min älskade kim medan jag är där. Tindra är på dagis, men det blir sista dagen innan hon får påsklov. Då ska vi mysa här hemma lite.
Nej, Godnatt

Hej då måndag.
2009-04-06 - 22:58:26

Har min älskade Kim i örat, men det är dags att säga godnatt till datorn och krypa ner i den mysiga sängen.


Bra start på veckan!
2009-04-06 - 14:31:29

Nu är jag hemma igen efter att ha åkt in till stan för en arbetsintervju. Intervjun gick jättebra och jag kommer att börja jobba där efter studenten. Det känns fantastiskt skönt att faktiskt veta att jag inte behöver leta jobb längre och kan istället fokusera på att ta studenten och flytta. Sen vet jag inte om jag kommer trivas med jobbet men jag tänker ge det en chans och ge allt för att få det att fungera nu när jag har hittat ett jobb där jag faktiskt tjänar helt okej med pengar samtidigt som det kommer att fungera med Tindras dagistider.
Har inte tid att skriva mer nu eftersom jag ska dammsuga, plocka iordning tvätten innan jag hämtar Tindra på dagis om en halvtimme.


Tröttmössa.
2009-04-05 - 22:44:31

Snart är det läggdags. Filmen slutar om ungefär 20 min och då är det dags för min vanliga kvällsbad och lite bokläsning i sängen. Skulle egentligen gå upp tidigt och tvätta men bokade om tiden till på tisdag istället.
Ska iväg på arbetsintervju imorgon men kan berätta mer om det senare.

Nu börjar filmen igen!

Slappdag!
2009-04-05 - 13:35:07

Idag har vi en riktig slappdag. Tindra sover och jag tar det lugnt i soffan med en bok. Borde egentligen plugga men sätter igång med det senare ikväll eller imorgon istället. När Tindra har vaknat ska vi ner på stan och handla lite.
Mats har åtminstonde varit duktig och har både diskat och varit ute med hunden men det slutade med att han satte sig här i soffan bredvid mig.
Det här har varit den härligaste helgen länge!

Min älskade karl

Tidig lördag.
2009-04-04 - 22:18:29

Vi släcker tidigt idag. Både jag och Mats ärr jättetrötta och orkar inte ens se färdig filmen som för övrigt faktiskt var helt okej. Jag ska ta mitt kvällsbad och Mats är påväg ut med hunden men sen kryper vi nog ner i sängen och somnar antagligen på direkten. Att det kan vara så jobbigt att vara ledig!

Underbara underbara dag!
2009-04-04 - 17:40:12

Nu är vi hemma igen. Fläskfilen står i ugnen och snart ska potatis också in. Vi har mysmiddag idag med en massa god mat!
När vi kom ut innan bestämde vi oss för att ta en promenad ner och hyra film och sen gå en omväg hemma. Solen sken och Tindra satt nöjt i vagnen och tuggade på ett äpple. Vi stannade för att köpa varsinn klass och gick sedan längs vattnet och diskuterade lite semesterplanen. Vi kommer satsa på ungefär 2 veckor uppe i dalarna i sommar och bara njuta av ledigheten. Jag har lyckats förtränga allt som rör skolan idag och har lyckats bara njuta av det underbara vädret och min underbara familj. Underbara dag!




Siesta.
2009-04-04 - 14:27:16

Jag har tagit en liten middagspaus framför datorn med juice och riskakor. Tindra sover lunch fortfarande och Mats håller på att plocka undna här hemma innan det är dags för migg att dammsuga och skura golven.
Förmiddagen har vi spenderat ute i lekparken med Nathalie och Vincent vilket var trevligt om man bortser från att Tindra inte var på bra humös och var sur nästan hela tiden. När det var dags för lunch gick vi hem och papps fick ta över medan jag åkte ut i skogen med mamma och hunden för att sedan handla lite mat på ica maxi.
När Tindra har vaknat ska jag städa det sista och den beger vi nog oss ut i det underbara vädret en stund till och blåser lite såpbubblor. Glömde kameran i förmiddags men ska komma ihåg att ta med den ut nu senare.
Underbara våren!


En bok om och för unga föräldrar.
2009-04-03 - 21:33:34

Jag har glömt att berätta hur det gick för mitt projektarbete jag skrev på förut där jag intervjuade unga föräldrar för att sedan skriva en bok om just unga föräldrar. Jag blev jättenöjd med slutprodukten även fast allt kanske inte blev som jag hade tänkt mig från början. Min samhällskunskaps lärare tyckte att den var jättebra och vi ska sätta oss ner en dag och leta efter lite bokförlag att skicka in den till. Man vet aldrig vad som händer men det är roligt att försöka, sen spelar det ingen roll om de är intresserade eller inte.

Tack alla som hjälpte till och svarade på intervjuer!

Bada badkar.
2009-04-03 - 19:48:34









Tindra ligger i sängen och somnar nog vilket sekund som helst. Middagen blev super och jag är helt proppmätt. Efter maten passade vi på att bada lite när papps var nere och handlade på systembolaget åt min mamma. Tindra är helt tokig i att bada och så fort hon hör att man spolar i badvatten springer hon till badrummet och ställer sig vid badkarskanten och gnäller. Blött var det att bada iaf och jag tror att hälften av vattnet såsmåningom hamnade utanför eller på mig.



<NIKKI
Ibland tar livet plötsliga vändningar och då gäller det att hänga med. Jag är en 20årig 2barnsmamma med som spenderar dagarna med mina galna kollegor på Södertäljes största nöjestidning och min lediga tid hemma med två små söta monster.