Dalarna.
2009-07-30 - 20:47:23

Nu har det gått flera dagar sedan jag skrev sist. Jag har inte haft tid att sitta vid datorn något och när jag väl har haft det har jag haft dålig mottagning på mitt mobila bredband och när det väl fungerade gick det varken att lägga in bilder på datorn eller logga in på bloggen.
Vi har det bra här uppe iaf, tar varje dag som den kommer och njuter av att vara lediga. Vi har lite otur med vädret med det har varit uppehåll de flesta dagarna så vi har passat på att vara ute så mycket som möjligt. Både jag och Tindra har ridit och vi hälsar på farfars (Tindras farfar) hästar varenda dag. Klappa kaniner och jaga marsvin har också varit otroligt roligt.

Jag lovar att återkomma när vi kommer hem och kommer då lägga upp lite bilder från våran härliga vecka här uppe. Jag vill också tacka för de kommentarer som faktiskt kom in efter att jag hade påpekat bristen på dom.

Ha det bra allihopa!

Säter
2009-07-25 - 22:34:42

Innan vi kommer till det jag egentligen skulle skriva så ville jag bara undra var alla ni som kommenterar har tagit vägen? Det är alltid lika mysigt när det kommer in kommentarer och blir lite tråkigt när man inte får några.

Vi anlände till Säter igår och är fortfarande här. Vi har det bra, tar det lugnt och bara är. Idag var vi iväg till kupolen för att titta lite, därifrån kom vi med en ny tröja till Tindra, shorts till Mats och så köpte vi bebiskläder till lillasyster för första gången idag. Kunde inte hålla mig längre och Mats tyckte också att vi skulle köpa så nu har det börjat. Ska försöka börja inhandla allt lite pö om pö så slipper det bli en massa pengar på en gång.
Nog om det, imorgon åker vi till rättvik och blir kvar där en vecka. Vi hoppas på bra väder trots prognoser om regn. Vilket fall som helst så ska vi ha det bra och se till att njuta av våran sista semestervecka. För sen är det bara dags att gå till jobbet igen...

GodNatt.
2009-07-23 - 23:16:03

Imorgon åker vi. Idag har vi packat det mesta och det blir bara lite småfix imorgon. Datorn hänger med, den är alltid bra att ha. Jag är trött, det är då man ska sova.

Hejdå Onsdag.
2009-07-22 - 23:46:00

Dagen har bara försvunnit iväg idag, jag har nog inte riktigt hunnit med den. Dagen började med att jag tvättade håret, städade och dammsög innan frukost. Har ingen aning om varför men det blev så av bara farten. Efter frukost klädde vi på oss och gick en promenad förbi lekparken och ner på stan. Väl hemma igen var det redan dags för lunch och vi tog det lugnt medan Tindra sov.
Efter lunch klädde vi på oss och gick upp på torekällberget igen för att titta på ännu fler djur, vilket var lika uppskattat som vanligt. Vi hann inte vara där uppe speciellt länge innan Agnes ringde och sa att hon snart var på vår parkering så vi fick traska hemåt igen. Väl här hemma satte vi oss i soffan och snackade lite skit med tanke på att vi inte träffats på ett år, jag passade på att platta håret samtidigt. Efter det åkte Agnes kamera fram men eftersom Tindra var på dåligt humör blev det inte många bilder och ljuset var lite knasigt, men Agnes har lovat att komma hit igen så att vi kan fixa lite fina bilder tagna med bra kamera. Anledning till varför hon egentligen kom hit var för att hämta vårat uschiga akvarium med fiskar som jag inte tar hand om. Nu har dom det bra iaf!
Medan jag och Agnes fixade med akvariet var Tindra och Mats ute och busade. När de väl kom hem igen hade det med sig en jättefin blomma de hade köpt på stan vilket gjorde att jag kände mig extra älskad idag!
När Agnes hade åkt var det redan dags för middag och vi bestämde oss för att äta upp de rester som fanns i kylskåpet och ja, efter lite mys i soffan var det redan sängdags för Tindra. Och nu sitter vi här i soffan, Mats spelar tv-spel och jag vid datorn. Klockan börjar bli på tok för mycket och jag ska nog ta och hoppa i sängen strax.
Imorgon ska det packas och tvättas eftersom vi på fredag åker upp till dalarna igen.








Min lilla prinsessa.
2009-07-21 - 20:49:46

Efter att ha kommit hem igen satte jag på Tindra en "sovdräkt" som hon fick av min mormor när hon var här sist. Själv tycker jag att den är väldigt, ehm överdriven kanske man kan säga? Men jag kan faktiskt inte låta bli att tycka att Tindra är så bedårande söt i den!




Hemma igen.
2009-07-21 - 20:46:27

Nu är vi hemma igen efter en härlig dag på djurparken. Eller ja, vi har varit hemma sen klockan 5 drygt men vi har passat på att ha lite familjemys innan det var dags för Tindra att sova. Dagen har varit bra trots ostadigt väder, vi har fått en del regn på oss och det har blåst som tusan men ibland kikade solen fram och vi kunde njuta lite av vädret. Tindra tyckte om att titta på alla djuren och gick runt och sa titta hela dagen. Hon har även åkt sina första karuseller och trots att hon till en början var lite skeptisk så tror jag nog att hon tyckte att det var roligt.
Jag och Mats ska snart titta på lite film och jag tänker förmodligen fixa lite kvällsfika, en kopp the och lite knäckemackor skulle sitta fint just nu. Man känner verkligen i kroppen när man har varit ute och rört på sig en hel dag, men lika underbart är det för det.


















Woho.
2009-07-20 - 19:45:43

Efter att ha grubblat och funderar i flera dagar över på om vi kanske borde hitta på något "riktigt" på semestern har vi äntligen kommit på vad vi ska göra. Imorgon sticker  vi till parken zoo i eskilstuna för att titta på djuren och åka lite karuseller. Jag älskar utflykter och är verkligen peppad nu. Ska snart börja göra iordning matsäcken och packa ihop lite saker inför imorgon.
Woho!

Tokiga underbara!
2009-07-19 - 23:41:29

Eftersom jag, jag vet inte ens vad det är jag är. Så bjuder jag på en till bild på det mest fantastiska jag har!


Gårdagen i bilder.
2009-07-19 - 23:15:18






Fredag igen.
2009-07-17 - 22:38:21

Dagarna flyger förbi, jag hänger inte riktigt med men försöker njuta av semestern. Men hör här gott folk, idag har vi äntligen gjort oss av med det mesta av "skräpet" i vardagsrummet (eller ja vi, Mats har kört bort det rättare sagt). Så nu är det tomt och skönt här till jag kommer på vad jag ska göra av med allt utrymme.
Annars började vi dagen med nybakta scones och så fick vi besök av Tindras mormor, min mamma. Sen har resten av dagen bara rullat på. Vid lunch ville Tindra inte alls somna och jag som själv var otroligt trött gav henne en bok så att hon åtminstonde skulle vara lite sysselsatt. 5 min senare så låg hon och sov med boken över sig. Sötplutten, läser sig redan till sömns.
Eftermiddagen har bestått av lite shopping på jysk och plantagen, besök på stranden där vi fick tvinga upp en Tindra ur vattnet samt en promenad ner till affären på stan. Nu har vi precis titta på filmen mamma mia och känner mig rätt fridfull efter alla dom fina låtarna. Är väldigt sugen på att gå och se en musikal live, både jag och Mats vill gå och se buddy holly. Men eftersom det kostar en hel del kommer det troligen inte bli av. Synd, men sånt i livet. Jag har en fin lägenhet iaf, haha.







Fina lägenheten.
2009-07-16 - 23:16:23

Det har varit fullt upp idag, man hinner aldrig med lika mycket som man hade tänkt sig. Vi kom iväg till Ikea iaf och vi lyckades nog införskaffa det mesta. Efter det har vi gått och pysslar här hemma och fixat iordning i köket och sovrummet. Imorgon ska vi försöka komma iväg och slänga skräpet i vardagsrummet så att även det kan börja bli färdigt.
Nu när köket och sovrummet nästan är helt färdiga trivs jag så fantastiskt bra här i lägenheten. Den är stor, den är numera fin och ja, den är bra helt enkelt.









Lite bilder från dagens fix, när allt är helt iordning ska jag se till att ta bättre bilder och även visa före och efter bilder. Nu är det dags för mig att göra mig iordning för sängen.

Godnatt

Onsdag nr 2.
2009-07-16 - 09:29:35

Eller rättare sagt är det Torsdag men jag hade för mig att det var onsdag idag till jag kom på att det var onsdag igår också. Så idag gar vi istället Onsdag nr 2.
Vi ska snart åka iväg till ikea och införskaffa oss lite smått och gott till lägenheten. Dessvärre har vi inte kört bort "skräpet" i vardagsrummet men jag hoppas att allt försvinner till imorgon eller nått. Jag antar att efter Ikea besöket och efter lite pyssel här hemma så kanske jag lägger upp lite bilder på nya lägenheten. Mamma ville träffa Tindra i eftermiddag så då hinner vi nog borra upp lite hyllor och göra iordning här hemma.
Nu kommer Tindra och börjar klättra på mig och jag antar att jag borde gå och sätta på mig skorna så att vi kommer iväg.


Onsdag.
2009-07-15 - 14:33:05

Tänkte att jag skulle passa på att blogga lite innan jag börjar göra mig iordning och beger mig iväg in till stockholm.
Efter frukosten idag gick vi ner till lekparken för att inte bara sitta inne innan vi hade tid hos barnmorskan på mvc vid 10. Lillasyster verkar må bra där inne och hjärtljuden låg på 146 slag/min.
 Efter det ville Mats titta på lite kläder nere på stan vilket resulterade i 2 nya t-shirtar. När vi ändå var där nere bestämde vi oss för att äta lunch på stan och det blev nancys för hela slanten.
Jag somnade på soffan nu när Tindra sov lunch och känner mig otroligt seg, borde egentligen börja göra mig iordning på en gång men då betyder det att jag måste resa på mig. Mats och Tindra sitter och busar i fotöljen och Tindra skrattar som en tok.
Frågan är vad jag ska ha på mig ikväll eftesom de flesta kläderna för tillfället ligger i tvättmaskinen, nåväl jag får slänga på mig något annat.






Försvunna tider.
2009-07-14 - 23:57:58

Var tvungen att kika igenom lite gamla inlägg här på bloggen från när jag var med Tindra och hittade även några bilder på när hon låg i min mage.  Vilken liten knubbis jag var då minsann, inte enbart av graviditeten även om den också satte sina spår. Det känns som om att den tiden var evigheter sen, framförallt tiden innan jag blev gravid med Tindra. Tiden då jag vägde ca 13 kg mer och tiden då jag fortfarande "bara" var tonåring.
Jag kan inte påstå att jag längtar tillbaka, jag älskar mitt liv som det är just nu. Jag trivs mycket bättre med mig själv sen jag gick ner i vikt och även om kilona går uppåt nu igen vet jag att jag kan få bort det efter att lillasyster har kommit. En stor anledning till varför jag trivs så bra med allt är faktiskt att jag lyckades träffa rätt när jag träffade Mats.
Snart firar vi 3 år tillsammans och dessa 3 åren har varit fantastiska. Det finns nog allt en orsak till varför Tindra säger pappa men inte mamma än. ;)

Jag älskar dig!

Ännu en dag har lidit mot sitt slut.
2009-07-14 - 23:42:32

Idag har vi äntligen målat färdigt här hemma! Nu står både sovrummet och köket fördigmålade och väntar på att inredas vidare. På torsdag bär det iväg till Ikea där vi ska köpa lite blommor, hyllor, tavlor och kastruller. Nu ska jag bara lyckas bli av med "skräpet" som står i vardagsrummet och sen börjar lägenheten äntligen se ut som någonting. Bilder kommer när det börjar bli lite mer färdigt.

Imorgon ska vi först iväg till mvc på förmiddagen och eftersom vi har semester går hela familjen ner. Senare på dagen ska jag iväg in till stan för att se Harry Potter tillsammans med Hector. Jag fick det i födelsedagspresent av henne och eftersom jag är ett "fan" av böckerna har det blivit att jag måste se filmerna. Jag minns när första filmen kom ut och jag var som helt besatt, såg den på bio flera gånger och ryste varje gång jag såg trailern. Jag kan inte ha varit gammal då, vilket år kom den?  Vilket fall som helst, alla ni som inte har läst böckerna. Gör det nu på en gång, ni kommer inte bli besvikna!

Mats är hos en kompis och kommer nog inte hem fören senare, jag ska nog ta och försöka hoppa i säng nu och kanske lyckas sova ordentligt inatt i vårat nymålade sovrum.

Godnatt

Har jag sagt att jag har världens mest fantastiska dotter?




<NIKKI
Ibland tar livet plötsliga vändningar och då gäller det att hänga med. Jag är en 20årig 2barnsmamma med som spenderar dagarna med mina galna kollegor på Södertäljes största nöjestidning och min lediga tid hemma med två små söta monster.