Dalarna.

Nu har det gått flera dagar sedan jag skrev sist. Jag har inte haft tid att sitta vid datorn något och när jag väl har haft det har jag haft dålig mottagning på mitt mobila bredband och när det väl fungerade gick det varken att lägga in bilder på datorn eller logga in på bloggen.
Vi har det bra här uppe iaf, tar varje dag som den kommer och njuter av att vara lediga. Vi har lite otur med vädret med det har varit uppehåll de flesta dagarna så vi har passat på att vara ute så mycket som möjligt. Både jag och Tindra har ridit och vi hälsar på farfars (Tindras farfar) hästar varenda dag. Klappa kaniner och jaga marsvin har också varit otroligt roligt.

Jag lovar att återkomma när vi kommer hem och kommer då lägga upp lite bilder från våran härliga vecka här uppe. Jag vill också tacka för de kommentarer som faktiskt kom in efter att jag hade påpekat bristen på dom.

Ha det bra allihopa!

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Kan ni inte komma hem snart!?

2009-07-31 @ 18:47:06
URL: http://truly-nathalie.blogspot.com
Postat av: Sara "Tiger" Andersson

När kommer ni hem? :)

2009-08-01 @ 15:48:20
URL: http://tiger.blogg.se/
Postat av: Jennie

Fin blogg... =)

2009-08-02 @ 12:13:08
URL: http://veeka.blogg.se/
Postat av: Julia

Hej:)

Å tur att det hjälpte för dig! För mej fungerade det inte alls, därför jag inte skrev med det:) Mår du illa ngt nu?

Hur är det med er?

KRAM

2009-08-03 @ 13:09:24
URL: http://ungmamma89.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


NIKKI
Ibland tar livet plötsliga vändningar och då gäller det att hänga med. Jag är en 20årig 2barnsmamma med som spenderar dagarna med mina galna kollegor på Södertäljes största nöjestidning och min lediga tid hemma med två små söta monster.





RSS 2.0