Tröttmössa.

Idag har det varit en lång dag, den började redan klockan 7 då jag var tvungen att springa ner och slänga i en tvätt. Eftersom jag var så hurtig så tyckte jag att det var lika bra att fortsätta, jag har därför städat hela lägenheten. Jag har även bemästrat några av mina "fobier", för er som inte vet så får jag panik när jag ska ringa någonstans och jag avskyr sopor, men idag har jag både ring toch faktiskt både slängt soporna och skrubbat hur hela köksskåpet.
Dagen fortsatte med att gå ner på stan efter ett par timmars träning, jag köpte lite saker till hemmet för att fullfölja min organisering och städning. Sedan var det bara att skynda sig hem, mysa lite med Tindris och byta om till dansen. Dansade en timme ragga/dancehall tills jag var slut i hela kroppen och nu sitter jag här och ska snart hoppa i säng. Riktigt trött är jag idag, men som vanligt känns det skönt när man vet att man har åstadkommit något. Imorgon ska jag iväg till gamla stan och hälsa på Cornelia och kolla in deras fina lägenhet, det ska bli riktigt trevligt!
Det var allt ifrån mig idag.
Godnatt

image45

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Haha, ja, en riktigt rolig tillfällighet :)

2008-02-13 @ 15:00:58
URL: http://meandmymen.blogg.se
Postat av: Ronja

Kom precis in på din blogg! :) riktigt roligt att läsa och något som jag kommer fortsätta med , riktigt söt dotter också!

2008-02-13 @ 20:14:18
Postat av: Maja

så roligt med inlägg :) och bilder. Men märk bilderna, har jaft dåliga erfarenheter av att inte göra de :). Hon är så söt Tindra :)

2008-02-13 @ 21:31:36
URL: http://ViUngaMammor.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


NIKKI
Ibland tar livet plötsliga vändningar och då gäller det att hänga med. Jag är en 20årig 2barnsmamma med som spenderar dagarna med mina galna kollegor på Södertäljes största nöjestidning och min lediga tid hemma med två små söta monster.





RSS 2.0