Sovdags.

Ska gå och lägga mig trots att jag inte gjort någon matte, väldigt dåligt av mig måste jag säga eftersom det var det jag skulle göra ikväll. Tänkte egentligen inte uppdatera men när jag skulle logga in på klassbloggen råkade jag hamna här istället så då passade jag på att skriva lite så att min mamma inte börjar klaga igen.
Jag blir lika glad varje dag när jag kommer hem till mit tälskade lilla monster, hon lyser upp så fort hon ser en och frågar man om en puss får man oftast en väldigt slemmig men alltid lika mysig puss. Det känns i hjärtat så fort jag är ifrån henne och trots att ja försöker trycka undan saknaden blir det jobbigt ibland, jag vill vara hemma med min fantastiska dotter.
Jag älskar dig Tindra Mia-Malin Matsdotter, du är mitt bästaste!

Kommentarer
Postat av: Em

guuuud vilken fin sida du har ej lust o hjälpa mig med min blogg.. jag försöker o försöker men kommer ingen vart. o du har en sådan sida som jag bara önskar jag kunde ha... skulle vara otroligt snäll o gulligt från en mamma till en annan om du ville hjälpa mig

2008-09-23 @ 15:28:40
URL: http://barbiiii.blogg.se/
Postat av: Tiiger

jag förstår dig!

2008-09-23 @ 16:13:50
URL: http://tiger.blogg.se/
Postat av: Julia

Vad fint skrivet:)

Heter Tuva Matsdotter för att Mats heter Mats:P?

Isländskt kanske??

2008-09-25 @ 08:53:17
URL: http://ungmamma89.blogspot.com
Postat av: Agnes

NIkki, skulle ni komma upp till Rättviksmarknaden? :D Har för mig att du nämnde den någon gång?

2008-09-27 @ 08:24:24
URL: http://nikonian.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


NIKKI
Ibland tar livet plötsliga vändningar och då gäller det att hänga med. Jag är en 20årig 2barnsmamma med som spenderar dagarna med mina galna kollegor på Södertäljes största nöjestidning och min lediga tid hemma med två små söta monster.





RSS 2.0